šok!

NAJLEPŠI GLUMAC NA SVETU U PROGRAMU UŽIVO SAZNAO UŽASNE VESTI: Lekari su otkrili kako će se završiti njegov život

Krisova DNK ima dve kopije gena APOE4, zbog čega je osam do deset puta veća verovatnoća da će se boriti sa Alchajmerom.

Celebrities
21:46h Autor:
NAJLEPŠI GLUMAC NA SVETU U PROGRAMU UŽIVO SAZNAO UŽASNE VESTI: Lekari su otkrili kako će se završiti njegov život
Najlepši glumac pred kamerama saznao kako će umreti, Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kris Hemsvort (39), čuveni miljenik žena, pred kamerama je saznao kakva ga sudbina čeka! Naime, glumac radi na TV projektu o zdravlju "Limitless", u kojem istražuje metode produžavanja života i odlaganja starenja ćelija u ljudskom organizmu. I upravo je njegov DNK bio predmet izučavanja medicinskih stručnjaka.

Urađena je detaljna analiza, a rezultatu su bili potpuno neočekivali! Prema sprovrdenom istražovanju, jedan od najprivlačnijih glumaca današnjice ima osam do deset puta više šanse da razvije Alchamerovu bolest. Kada je lekar video opasnu kombinaciju njegovih gena, pozvao je produkciju i rekao da to ne želi da mu saopšti uživo u programu, kako je bilo ranije dogovoreno.

Kris Hemsvort
foto: Profimedia

- Uzeli su mi krv i druge uzorke i plan je bio da mi pred kamerama saopšte šta su sve našli. I lekar Piter Atija je pozvao Darena Aronofskog i kazao da ne može takvu stvar da mi saopšti dok snimamo. Moramo da razgovaramo dok su kamere ugašene i tek onda da odlučimo da li želimo da se rezultati uopšte nađu u epizodi. Bio sam šokiran kada me je pozvao - rekao je Kris.

Naglašava da je nakon tog saznanja odmah počeo da razmišlja o smrti.

- Kada su mi saopštili, imao sam mnogo pitanja. Odmah sam počeo da razmišljam o smrti. Uglavnom ne pričamo o tome, mislimo da ćemo ćutanjem moći da izbegnemo smrt, ali kada nam neko saopšti da je otkriveno kako će nam se život najverovatnije završiti, realnost nas pogodi - priznaje glumac.

1 / 8 Foto: Reuters

Iako su mu članovi iz produkcije predlagali da taj emotivni deo izbaci iz emisije, Kris nije hteo, želeći njegovim primerom da motiviše druge ljude da vode računa o svom zdravlju i redovno se kontrolišu.

- Birnuo sam da se to ne shvati pogrešno. Nisam želeo da manipulišem time i preterano dramatizuje, i ga pretvorim u neku vrstu hvatanja empatije, ili šta već, radi zabave - kaže Hemsvort.

Smatra da rutina života umnogome utiče na dalji razvoj situacija.

- Nije kao da sam dobio ostavku. Kada imate predispoziciju za... bilo šta – sve ima veze sa upravljanjem spavanjem, upravljanjem stresom, ishranom, fitnesom za kretanje. Sve su to isti alati koje treba primeniti na dosledan način. Prihvatljivije je govoriti o zdravlju i dobrobiti nego što je bilo kada sam odrastao - zaključio je Tor iz "Marvelovog" filmskog univerzuma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs