kris hemsvort i elza pataki

ZAVOLELI SE NA PRVI POGLED, VENČALI SE NAKON 3 MESECA VEZE I DOBILI TROJE DECE: Oni su jednostavno suđeni jedno drugom!


Kris Hemsvort i Elza Pataki su u braku 12 godina i razlika od 7 godina koliko je španska manekenka starija od glumca se pokazala dobitnom!

Ljubav
Autor:
ZAVOLELI SE NA PRVI POGLED, VENČALI SE NAKON 3 MESECA VEZE I DOBILI TROJE DECE: Oni su jednostavno suđeni jedno drugom!
Foto: Profimedia

Njihova ljubavna priča zaista je posebna, a da su suđeni jedno drugome, shvatili su za manje od godinu dana od upoznavanja. Ubrzo od sudbonosnog susreta usledila je veridba, a zatim i brak.

Kris Hemsvort i Elza Pataki venčali su se u decembru 2010. godine, samo dva meseca nakon zvaničnog priznanja veze na crvenom tepihu LACMA-e u Los Anđelesu.

A kako je sve počelo?

Upoznali su se zahvaljujući agentu za talente Vilijamu Vardu i bila je to ljubav na prvi pogled.

Kris Hemsvort i Elza Pataki
foto: Profimedia

- Od prvog trenutka sve je došlo na svoje mesto. Ona je bila zabavna, druželjubiva i ima dobar smisao za humor, kao i strast i stav prema životu, i ja se trudim da je pratim, rekao je Hemsvort.

Nakon tri meseca veze sa svojim porodicama otišli na odmor u Indoneziju i jednostavno doneli odluku, gotovo preko noći, da će stati na ludi kamen, ubrzo nakon Božića 2010. godine.

Kris Hemsvort i Elza Pataki
foto: Profimedia

’Iskreno, nismo ništa planirali. Bili smo na odmoru i samo smo se upitali ‘zašto se ne bismo venčali’… Mnogi bi rekli da svadbu treba puno planirati , ali nama se sve tako složilo. Dobro je što su s nama na odmoru bile i naše porodice, sasvim slučajno, i shvatili smo da je to idealna prilika, kada smo svi na okupu, stoga smo to i uradili, priznao je 2016. Hemsvort.

Da su suđeni jedno drugome od davnih dana, govori i to da je Pataki sa samo 15 godina na desnom ramenu tetovirala dvostruki X, inspiriran američkim superjunakom Torom, kojeg je godinama kasnije igrao upravo Hemsvort.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ono po čemu su takođe posebni to je što su odlučili da stvore porodično gnijezdo u njegovoj domovini Australiji, a ne u Americi. Atraktivna Pataki koja inače tečno govori šest jezika, nije se puno premišljala kada joj je izabranik to predložio, a danas u zemlji kengura sa 10-godišnjom ćerkom Indijom i osmogodišnjim blizancima Tristanom i Sašom u vili koja košta 30 miliona dolara.

vila Krisa Hemsvorta
foto: Profimedia

- Kada sam upoznala Krisa, njegova karijera je tek počinjala, a ja sam počela rano da snimam i puno sam se naradila, stoga mi je pauza, da budem samo mama, dobro došla…’, rekla je, dok je Hemsvort to potvrdio.

Dok ju je gledao u ulozi majke, Kris se još više zaljubio u nju.

- Jednom kada su stigla deca, sve je došlo na svoje mesto, a ja sam još više počeo da cenim svoju suprugu.’

Koliko su mu je važna porodica, govori i podatak da je holivudski zavodnik i najseksi muškarac sveta 2019. objavio da na neko vreme napušta glumački svet kako bi mogao što više vremena da provodi s decom i suprugom.

- Samo želim da budem kod kuće s klincima. Sada su u tim godinama, a iako su još mali, svesniji su mojih odlazaka mnogo više nego ranije.’

Lepa Elza Pataki godinama je u svojoj rodnoj Španiji bila proglašavana najseksi ženom. Rođena u Madridu, studirala je novinarstvo, ali onda se zaljubila u glumu, napustila fakultet i pridružila se pozorištu.

Ovu manekenku i glumicu javnost i dalje najčešće povezuje s ulogom Elene u franšizi ‘Brzi i žestoki’, a nakon niza filmova sa suprugom je radila i na Netfliksovom filmu ‘Interceptor’, u kojem je ona bila vojna poručnica koja pokušava da spasi svet, a on je bio izvršni producent.

Kris Hemsvort i Elza Pataki
foto: Profimedia

Za nju je to bilo zanimljivo iskustvo:

‘On je bio moj šef, ali bilo je zabavno. Zaista je želeo da ja dobijem tu ulogu jer je znao koliko ću uživati. Naš odnos je dobio novu dimenziju - od roditelja do kreativnih saradnika na filmskom projektu.’

Svoju ljubav i odanost jedno drugome iskazali su i tetovažama na telu - oboje imaju pet simbola runske abecede u korelaciji sa slovima C, E, I, T i S, što predstavljaju njihovu porodicu. Hemsvort je takođe potpisao ‘C’ na njenom prstenu, a ona mu je uzvratila sa slovom ‘E’ na njegovom.

A koja je tajna njihova uspešnog braka, pojasnila je bivša manekenka.

- On me svakog dana nasmejava, a uz to se poštujemo i uvek nađemo vremena jedno za drugo, uprkos obavezama oko dece.’

Sa decom provode svaki slobodan trenutak, a Pataki je zadužena da ih vodi u školu i na vanškolske aktivnosti. Kako je rekla, ona sama nije imala privilegiju da odrasta uz roditelje, koji su zbog poslovnih obaveza često bili van kuće, zbog čega nije želela da to bude sa njenom decom.

‘Zanimljivo je to što se trudiš da postaneš uspešna poslovna žena i za to se naradiš, a onda dobiješ decu i tvoja karijera više jednostavno nema takvog smisla. Nije fer što muškarci ne moraju da doživljavaju to. Ali, opet, kada postaneš mama, sve što je do tada bilo važno postane nevažno.’

1 / 2 Foto: Profimedia

Glumački par posvećen je i zdravoj ishrani, kao i vežbanju, a s decom rado odlaze na jahanje ili surfovanje. Ipak, najvažnije je ono što im žele usaditi:

‘Trudim se da naučm decu da poštuju jedni druge, da dele, posebno jer imaju privilegiju da imatju više nego drugi. Želim da nauče da cene stvari i da budu velikodušni prema onima koji nemaju tu sreću’, rekla je Pataki dok je Hemsvort utvrdio:

- Moja supruga i ja smo se zaljubili, dobili decu, nekoliko godina se nismo puno viđali zbog obaveza, pa smo se ponovo zaljubili. Kada razgovaramo o poslu, znam da se ona odrekla puno više toga nego ja. Svestan sam da sam sada na vrhuncu karijere, samo moram da se pripremim za dugovječnost ili ću jednostavno nestati.’

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs