sećate li se tanje PUJIN?

SNIMALA JE VRELE SCENE, MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM U BIVŠOJ JUGI: A onda je pobegla od rata i udala se za političara!

Tatjana Pujin je najveću popularnost stekla osamdesetih godina, a ratne godine navele su je da napusti zemlju!

Celebrities
19:33h Autor:
SNIMALA JE VRELE SCENE, MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM U BIVŠOJ JUGI: A onda je pobegla od rata i udala se za političara!
Foto: PrintscreenJutjub/Delta Video

Tatjana Pujin je bila jedna od naših najlepših glumica i glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima.

Zapaženu ulogu ostvarila je u filmu "Sulude godine" gde je glumila medicinsku sestru.. Tumačila je i u filmovima "Oktoberfest", "Hajde da se volimo", "Sulude godine", "Špijun na štiklama", "Tako se kalio čelik", a mnogima je ostala u sećanju po ulozi Ciganovićeve ćerke u "Boljem životu". Tatjana je u svojoj karijeri imala i slobodnije scene.

Pričalo se da su muškarci bivše Jugoslavije gubili glavu za njom, ali njeno srce uspeo je da osvoji Italijan.

Naime, kada je počeo rat, Tatjana se preselila u Italiju, a nakon nekoliko godina udala se za političara Đulijana Červinija koji je obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

- Politička situacija u zemlji mi se nije dopala. Zadnji film koji sam radila bio je u Sarajevu, posle toga se govorkalo da će biti rata. Niko nije znao šta je to značilo, ali je posle toga stvarno izbila loša situacija. Tenkovi su izašli na ulice, a ja sam trčala u pozorište kod Branka Kockice da igram predstavu. To je za mene tada bio kraj jer mi je bilo poražavajuće da to doživim u 21. veku. Onda sam spakovala kofere i otišla u Italiju - rekla je ranije i dodala:

- Volim da živim i budem slobodna žena, zbog te slobode nisam imala dece. Kao muškarci što to mogu, ne razumem zašto to ne bi mogla ja - dodala je ona.

Tatjana Pujin
foto: PrintscreenJutjub/ RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

Ipak, nakon nekoliko godina usledio je razvod, pa se vraća u Srbiju, da bi se 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

Tanja Pujin već 30 godina živi u Rimu, putuje i snima dokumentarce. Ima svoju bašticu u kojoj uzgaja organsko povrće i voli da kuva.

Tokom pandemije korona virusa preživela je pakao, o čemu je i govorila za medije.

- Godinu dana sam bez posla, kao i moje drugarice. Italijani su non-stop u karantinu. Živi se kao u doba inkvizicije! - rekla je Tanja Pujin 2021.

Tanja je svojevremeno za medije otkrila i kako je upoznala supruga.

"Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: 'Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.' Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine", ispričala je glumica u jednom intervjuu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs