iskustvo

IMAM 32 GODINE I DEVOJKU OD 49 GODINA: Evo zašto sam odlepio za njom!

Ona je neko ko zna šta hoće...

Ljubav
15:46h Autor:
IMAM 32 GODINE I DEVOJKU OD 49 GODINA: Evo zašto sam odlepio za njom!
Foto: Profimedia

Kad je ljubav u pitanju, godine nisu granica. Evo zašto muškarci obožavaju veze sa starijim ženama:

1. Starije žene znaju šta žele od života.

"Oni su iskusni. Probali su mnogo stvari i znaju šta žele. Imam 32 godine i moja sadašnja partnerka, koja ima 49 godina, nikada me neće iznenada nazvati i reći da se seli na drugi kraj zemlje jer je tamo našla posao koji bi joj se mogao svideti. Starije žene nisu tako nepromišljene.

Znaju šta vole, tako da nema nedoumice. Takođe ne osećaju potrebu da menjaju partnera. Sa njima možete biti sigurni da se neće predomisliti za nekoliko dana."

2. One su iskusne.

"Starije žene su iskusne u svim aspektima života, od veza do posla, imaju mnogo toga da nauče. Stoga je život sa njima lakši. Sigurni ste da će sa njom biti bolje, jer je mudrija od vaših vršnjaka."

3. Ne treba im stalna pažnja. „Imam 25, a moja devojka 47. Ona ima puno razumevanja i ne zove me stalno da proveri gde sam i s kim sam. Starijim ženama nije potrebna vaša pažnja 24/7. One imaju svoj život. Ne treba im objašnjenje zašto niste na vreme odgovorili na poruku. Ne smeta im što si i ti zauzet. Ali svaki naš susret je pun utisaka.”

4. Samouverene su i nezavisni.

"Ja imam 26, a moja devojka 48. Naravno, moji prijatelji i porodica nisu mogli da zamisle da će moja devojka biti duplo starija od mene. Ali čim su je sreli, bili su pokoreni. To je ono što volim kod starijih žena: samopouzdane su, nikada se ne ponižavaju, nikada ne kritikuju. Ako primete manu na sebi, jednostavno počinju da rade na tome. Ne žale se.

Još starije žene su nezavisne. Ne uzdaju se u to da će muškarac učiniti sve za njih. Oni mogu da se brinu o sebi. Oni sami stvaraju svoju sreću."

5. Prizemni su i imaju realan pogled na život.

„Starije žene čvrsto stoje na nogama. Oni ne samo da znaju šta žele, već i na to gledaju realno. Zrela žena nikada neće tražiti od vas da uradite nešto nestvarno da dokažete svoju ljubav prema njoj. Ona ne očekuje da pomeraš planine za nju. Ona ne igra dečje igrice.

Starija žena odmah kaže šta hoće od tebe. Svi moji odnosi sa starijim ženama ostali su mi u odličnom sećanju."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs