rane uz rame s bekamovim

KO JE ATRAKTIVNA JOVANA KOJOJ JE BEKAM JAVNO UPUTIO PORUKU? Lepotica s naših prostora zaintrigirala je čak i Viktoriju

Jovana Rajačić kojoj je Bekam nedavno čestitao rođendan dolazi sa naših prostora, a uspela je da napravi veoma uspešnu karijeru.

Celebrities
18:32h Autor:
KO JE ATRAKTIVNA JOVANA KOJOJ JE BEKAM JAVNO UPUTIO PORUKU? Lepotica s naših prostora zaintrigirala je čak i Viktoriju
Dejvid Bekam, Foto: Profimedia/ Printscreen Instagram

Nakon što je Dejvid Bekam nedavno čestitao rođendan slavnoj fitnes influenserki, Jovani Rajačić, koja je inače poreklom sa ovim prostora mnogi su ostali iznenađeni.

Međutim, činjenica da njegova lepša polovina Viktroija nije učinila isto bila je još intrigantnija, iako je bosanska lepotica čak i vodila njen Instagram pre nekoliko meseci.

Dejvid i Viktorija Bekam
Dejvid i Viktorija Bekamfoto: Stil

Naime, fudbaler je podelio njenu fotografiju na svom profilu uz kratku čestitku, što je mnoge oduševilo, budući da vodi računa o ljudima sa kojima sarađuje, a lepa Jovana je upravo neko ko je i te kako pomogao kompaniji njegove supruge.

Naime, influenserka je jedna od osnivača konsultanske agencije koja pomaže brendovima i pojedincima da ostvare značajne veze, bolje kampanje i da se izdvoje sadržajem. Jovana je pre nekoliko meseci i preuzela Viktorijin Instagram kako bi joj pomogla da podignu kompaniju koja je pred bankrotom, a za koju Bekam više nije želeo da plaća.

Bekamova čestitka
Bekamova čestitkafoto: Printscreen Instagram/davidbeckham

Podsetimo, Viktorija je u poslednje vreme rešena da se okrene i drugim trendovima, kao što je sportski fazon, a upravo tu dolazimo i do lepe Sarajke koja je na kratko bila zadužena za profil Viktorije Bekam.

Naime, već duže vreme se šuška da Viktorijina nova kolekcija nije privukla toliku pažnju kao što se nadalo isprva, kao i da je zbog pada u kompaniji morala da potraži i pomoć psihologa.

Međutim, Viktorija ništa ne prepušta slučaju, te je rešena da se okrene savremenim metodama promovisanja i širenja biznisa.

Tako je za jedno od lica koja će promovisati njenu sportsku liniju izabrana i lepa Jovana Rajačić, fitnes ekspertkinja sa ovih prostora.

U objavama na Viktorijinom profilu, Jovana je snimila i objavila trening kojim poziva na vežbanje, a ideja je bila upravo da kroz sportsku priču publika bolje doživi važnost vežbanja, i da se usput promoviše Viktorijina saradnja sa jednim sportskim brendom.

Jovana Rajačić
Jovana Rajačićfoto: Printscreen Instagram

Lepa Jovana inače je na čelu platforme LIVENow Fitness koja ljude povezuje sa stručnjacima za vežbanje, ali i pruža mogućnost da se čuju neverovatna iskustva drugih širom sveta.

Malo je reći da su njeni videi privukli ogromnu pažnju, te da je Viktorija dobila ono što je želela, a time je oduševljen i njen suprug Dejvid. Međutim, potegla se priča da se Viktoriji upravo ne dopada Dejvidovo oduševljenje mladom sportistkinjom, iako nije bilo ni naznaka o flertu, što potvrđuje i činjenica da je fudbaler podelio Jovaninu fotografiju sa verenikom.

Jovana Rajačić
Jovana Rajačićfoto: Printscreen Instagram

Inače, njena majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, a trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opekotna i plastičnu hirurgiju su Jovana i njena sestra završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Iako su mnogi smatrali da je u svet poznatih lepa fitnes stručnjakinja zavrpila zahvaljujući poznatijoj sestri Andrei koja je u braku sa francuskim fudbalerom Tjerijem Andrijem, istina je da je Jovana najpre završila studije u međunarodnom marketingu,a potom sedam godina radila za agenciju globalnih komunikacija preko odnosa s medijima, raznih događaja, marketinga za influensere i talente i sarađivala sa velikim brendovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs