krila je kao zmija noge

SLAVNA DIVA DOBILA JE ĆERKU U 6. DECENIJI I KRILA JE KAO ZMIJA NOGE: Dugo se šuškalo da nije njena, a evo kako IZGLEDA

Ćerka Naomi Kembel od samog rođenja bila je velika misterija za javnost, budući da ju manekenka nikada nije pokazivala, međutim ipak je podelila najintimnije trenutke.

Celebrities
22:10h Autor:
SLAVNA DIVA DOBILA JE ĆERKU U 6. DECENIJI I KRILA JE KAO ZMIJA NOGE: Dugo se šuškalo da nije njena, a evo kako IZGLEDA
Naomi Kembel, Foto: Profimedia

Supermodel Naomi Kembel retko dodaje fotogarfije na kojima se može videti njena ćerka, međutim, ovog puta napravila je presedan i tokom odmora na Maldivima napravila je par fotografija sa svojom mezimicom.

Naime, manekenka je u 51. godini dobila ćerku, a nakon toga su se pokrenule spekulacije o tome kako ju je zapravo dobila. Mnogi su govorili da joj je ćerku na svet donela surogat majka, a njeno skrivanje ćerkice dodatno je podgrejalo brojne spekulacije.

Naomi Kembel
Naomi Kembelfoto: Printscreen Instagram/naomi

Međutim, Nomi je ruku pod ruku šetala plažom sa svojom mezimicom, dok su obe nosile bele haljine. Intimni trenuci koje je slavna manekenka podelila mnoge su oduševili, dok su se nizali komentari da je devojčica ista majka.

Nakon objavljivanja da je postala majka, ova vest je mnoge iznenadila budući da niko nije znao da je trudna. Svoju bebu prvi put je pokazala pozirajući za naslovnicu Voga.

"Na jednu ruku mogu nabrojati broj ljudi koji su znali da je imam. Ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. Ona je najbolja stvar koju sam ikad napravila", rekla je Naomi jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs