ŠUŠKA SE DA JE NASLEDNICA DŽEJ LO ZALJUBLJENA U BENOVU ĆERKU: Devojčica se krije od javnosti zbog sramnih komentara

Dženifer Lopez i Ben Aflek viđeni su u šopingu s njenom ćerkom Eme Lopez koja se skrivala od paparaca

Celebrities
11:17h Autor:
ŠUŠKA SE DA JE NASLEDNICA DŽEJ LO ZALJUBLJENA U BENOVU ĆERKU: Devojčica se krije od javnosti zbog sramnih komentara
Ćerka Dženifer Lopez se krije od javnosti, Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka slavne pop dive Dženifer Lopez na račun svog izgleda, Ema već godinama trpi brojne kritike i ružne komentare. Stalno joj naglašavaju da nikako ne vodi računa o sebi i da vrlo neuredno izgleda, iako ima samo 14 godina.

Zbog svega toga devojčicu smo sve ređe imali priliku da vidimo u javnosti.

Ćerka Dženifer Lopez trpi sramne komentare na račun izgleda
Ćerka Dženifer Lopez trpi sramne komentare na račun izgledafoto: Profimedia

Ipak, nedavno je bračni par uslikan je u jednoj prodavnici u Zapadnom Holivudu koja prodaje kaubojsku odeću, obuću i dodatke, a društvo im je pravila pevačicina ćerka Eme.

Bračni par se porodično priprema za nadolazeći Noć veštica koji se obeležava 31. oktobra.

Vlasnik je nakratko zatvorio radnju kako bi porodica mogla u miru da kupuje, a Ben se trudio da 14-godišnjakinji šoping bude zabavan podjednako kao njemu. Ipak, čini se kako su ovaj put više uživali stariji nego mlađi, a Ben je kasnije džentlmenski odneo nekoliko kesa u automobil.

Ben i Dženifer poveli su njenu ćerku u kupovinu
Ben i Dženifer poveli su njenu ćerku u kupovinufoto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je svima zapalo za oko jeste i da je Eme skrivala lice od paparaca. Inače uvek vesela djevojčica sada je pognula glavu, što nimalo ne čudi zbog užasnih komentara koje izaziva svaka njena pojava u javnosti.

Naime, hejteri joj poručuju kako nije nimalo nalik na slavnu majku, a dugo su nagađalo i da je transrodna. Nakon što joj se Dženifer na jednom koncertu obratila sa zamenicom "oni", počelo je da se šuška kako je s ćerkom Bena Afleka veže nešto više od prijateljstva, jer su devojčice prisne i uvek nasmejane kad su zajedno.

Za ćerku Dženifer Lopez mnogi su nagađali da je transrodna
Za ćerku Dženifer Lopez mnogi su nagađali da je transrodnafoto: Profimedia

Devojke su postale praktički nerazdvojne, a izvori bliski novopečenom bračnom paru tvrde da kada su zajedno ne izlaze iz sobe, daleko od očiju znatiželjne javnosti.

Primetno je i da je Serafina promenila stil oblačenja, a za to mnogi "krive" Eme. Takođe, devojke često mogu da se vide kako se grle u javnosti ili drže za ruke, pa nije trebalo dugo da krenu da kruže glasine kako su zapravo zaljubljene i zbunjene celom situacijom za šta, naravno, nema konkretnih dokaza.

Šuška se da su ćerke Bena i Džej Lo zaljubljene jedna u drugu
Šuška se da su ćerke Bena i Džej Lo zaljubljene jedna u drugufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Drugim rečima, ćerka muzičara Marka Entonija i latino dive nema mira kako god okreneš, a kad ti je majka jedna od najpopularnijih žena na planeti, samo odrastanje u takvom okruženju sigurno je teško, a kamoli čitanje takvih komentara koji su za svaku osudu.

Čini se kako su oni uticali na devojčicu koja ima brata blizanca Maksimilijana, ali on nikada nije došao u takav fokus javnosti. A još fotografija slavne pevačice i njene ćerke pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 15 Foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs