MISTERIOZNA DAMA

NE MOŽE DA PODNESE ŠTO GA JE ŠUTNULA ZBOG BIVŠEG: Novu devojku tera da sledi bizarno pravilo da bi bila ISTA KAO DŽEJ LO

Bivši verenik Dženifer Lopez našao je novu devojku, a mnogi dele mišljenje da se konačno ponovo uživa u ljubavi.

Vip priča
12:52h Autor:
NE MOŽE DA PODNESE ŠTO GA JE ŠUTNULA ZBOG BIVŠEG: Novu devojku tera da sledi bizarno pravilo da bi bila ISTA KAO DŽEJ LO
Bivši verenik Dženifer Lopez našao novu devojku, Foto: Profimedia

Bviši verenik Dženifer Lopez Aleks Rodrigez (47) izgleda više nije solo. Naime, uhvaćen je kako šeta ulicama Beveri Hilsa sa atraktivnom plavušom, koja uopšte nije poznata javnosti. Međutim, njen izgled je i te kako privukao paparco fotografe, kao i njihova bliskost.

Devojka je na sebi imala nežno roze džemper prekriven belim kardiganom, kao i pantalone u istoj boji. Iako je pokušala da se "sakrije" ispod velikih sunčanih naočara, lice ju je odalo da nije baš tako mlada.

Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Par je veoma opušteno šetao ulicama, a ako je sudeći po slikama i osmesima, imali su veoma zanimljive teme za razgovor. Posle brodoloma sa latino divom Dženifer Lopez sportista nije imao mnogo sreće u ljubavi, te se mogu čuti komentari da se konačno iskreno zaljubio.

Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Ko je fatalna plavuša izvajanih mišića?

Reč je o fitnes instruktorKi Žaklin Kordeiro koja već ima dvoje dece i uspešan fitnes brend, a radila je i kao medicinska sestra, potom je magistirala nutricionizam.

Izvori bliski bejzbol legendi tvrde da je on konačno srećan, a dopada im se i izbor njegove izabranice. Sa druge strane, ima i onih koji smatraju da Rodrigez od nje zahteva da izgleda kao Džej Lo, jer mu se "dopadaju izraženi mišići". To nije prvo put da se pokreću takve glasine.

Sada je mnogima zapalo za oko činjenica da Žaklin viđaju mnogo češće u teretani nego pre, što ide u prilog tvrdnji da sledi njegovo bizarno pravilo u vezama. Naime, primorava partnerke da neumorno treniraju kako bi došle do željene forme, one koja se njemu dopada.

To bizarno pravilo je navodno primenjivao i u veza sa Kameron Dijaz i Kejt Hadson, koje su samo neke od poznatih imena iz ljubavne prošlosti ovog bivšeg sportiste. Pored njih, zabavljao se i sa Madonom, zbgo koje je prihvatio kabalu, kao i sa Demi Mur, manekenkom Melisom Brito, i En Vojčicki, bivšom suprugom jednog od osnivača Gugla Sergeja Brina.

Buran raskid sa pevačicom

Aleks i Dženifer su bili vereni oko dve godine, ali nikako nisu uspeli da dođu do venčanja, koje su nekoliko puta odlagali. Iako se činilo da imaju idealan odnos, kao grom iz vedra neba je osvanula vest u javnosti da su raskinuli. A onda je usledio jo jedan šok - da se pevačica udaje za svoju veliku ljubav iz mladosti Bena Afleka.

Šuškalo se da je upravo glumac bio glavni razlog njihovog raskida, sa kojim je latino diva bila verena 2000-ih. Ovom paru su obožavaoci dali i simpatičan nadimak "Benifer". Iako je veoma malo prošlo vremena otkako su se bili pomiri, već ovog leta su izgovorili jedno drugom sudbonosno "da" u tajnosti, a potom su napravili i glamuroznu proslavu.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Mnogi su se dosad pitali kako se povodom svega toga osećao Aleks Rodrigez, s obzirom na to da je ostao odbačen i sam, a žena kojoj se kleo na večnu ljubav pronašla je sreću pored drugog muškarca. Uprkos tome, nedvano je istakao da je sve preboleo i da ga više ništa u vezi sa Dženifer ne pogađa.

Dok su bili zajedno, svi su ih oslovljavala si "J-Rod", a po mišljenju mnogih, izgledali su kao veoma moćan par. Kružile su i glasine da je Aleks prevario svetsku zvezdu sa Medison Le Kroj, no ostalo je nepoznato da li je to povezano sa njihovim raskidom, koji su zajedno saopštili javnosti.

1 / 9 Foto: Profimedia

-Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se što ćemo to i ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i da podržavamo jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima - stajalo je u saopštenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs