ONO SI ŠTO JEDEŠ

Kuvar Dženifer Lopez otkrio njen jelovnik: Ovo su namirnice koje uvek ima u kući! (FOTO)

Osim napornih treninga koji nikada ne preskaču, nekadašnja sportska zvezda i latino diva imaju strogo kontrolisani režim ishrane. Upravo tom rasporedu kojeg se drže Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez mogu da zahvale neverovatno dobar izgled i fit figure

Fitnes & Nutricija
Autor:
Kuvar Dženifer Lopez otkrio njen jelovnik: Ovo su namirnice koje uvek ima u kući! (FOTO)
Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Skoro da ne prođe nedelju dana a da poznati par Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza ne vidimo na ulasku u teretanu u kojoj su već dobili i posebni tretman, pa je smeju da koriste i za vreme korona virusa. Jedan su od sinonima zdravog načina života, a rezultati ne manjkaju.

Neverovatni trbušnjaci 50-godišnje latino dive pored kojih bi se posramile i duplo mlađe devojke mnoge ostavljaju bez teksta. Ali, osim sportske aktivnosti, deo zasluga odlazi i na pravilnu I uravnoteženu ishranu. Ako ste se pitali kako tačno izgledaju obroci ovog slavnog para, sada je i to poznato.

Pošteno se obrukala: Dženifer Lopez se skinula u čipkasti grudnjak pred svima! (FOTO)

foto: Profimedia

Njihov sada već bivši lični kuvar Kelvin Fernandez, koji je za njih radio pune dve godine otkrio je kako se hrane i što se uvek nalazi u njihovoj kuhinji.

"U kuhinji ćete uvek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, Džej Lo nije baš preterani ljubitelj voća, ali deca ga obožavaju. Aleks na primer obožava dan da započne dan svežim zelenim napitkom od mnogo povrća", rekao je šef. Kada je reč o doručku, u kući Rodrigez- Lopez on se nikada ne preskače.

Koncert koji je udružio najveće pop zvezde širom sveta: Lejdi Gaga, Selin Dion, Dženifer Lopez! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni deo tog obroka. Ponekad se opredele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvek i to posebno belanca. Oni su tim koji jako dobro zna šta će i kada jesti i zato su zalihe bogate", rekao je i dodao:

"Za njih je u ostavi uvek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za decu nezdravih".

Holivudski dermatolozi otkrivaju: Ako uradite ovo možete da imate kožu kao Dženifer Lopez!

foto: Profimedia

Ručak nije uvek obavezan obrok u ovom domu budući da su jako zaposleni, a ponekad pojedu nešto i napolju. Ali za večeru se cela porodica okupi oko stola.

"Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u nedelji uvek je takozvani dan takosa", otkrio jev šef Fernandez.

foto: Profimedia

Ono što je posebno naglasio je da Dženifer uvek brine da ne nestane hrane u njenom domu. Ostava s hranom je uvek puna. Njoj i njenom vereniku to je od velike važnosti kada su na dijetama pa imaju poseban režim ishrane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs