POslušajte

Koncert koji je udružio najveće pop zvezde širom sveta: Lejdi Gaga, Selin Dion, Dženifer Lopez! (VIDEO)

One World: Together At Home, globalni koncert udružio je najveće pop zvezde širom sveta na osmočasovnom koncertu koji je emitovan uživo. Koncert koji su organizovali Lejdi Gaga i dobrotvorna organizacija Global Citizen, uključivao je i šestočasovni pred nastup, pre dvosatnog glavnog događaja, a sve se uživo moglo pratiti putem interneta i na televiziji.

Muzika
Autor:
Koncert koji je udružio najveće pop zvezde širom sveta: Lejdi Gaga, Selin Dion, Dženifer Lopez! (VIDEO)
Selin Dion, Foto: Profimedia

Među mnogobrojnim zvezdama nastupili su Tejlor Svift, Pol Makartni, Stounsi, Dženifer Lopez, Sem Smit, Elton Džon ,Andrea Bočeli i Dženifer Hadson. Pogledajte nekoliko nastupa i uživajte:

Elton Džon

Legendarni muzičar odsvirao je svoj hit I´m Still Standing" na ogromnom klaviru u bašti svoje kuće.

Šeril Krou

Američka rok zvezda izvela je intimnu pesmu na klaviru kao i svoj bezvremenski hit "Every Day is a Winding Road".

Emotivni govor Bijonse

Zvezda je iskoristila priliku da se obrati svim afro-amerikancima koji neproporcionalno pripadaju radnoj snazi koja nema taj luksuz da radi od kuće.

“Večeras slavimo istinske heroje, one koji se žrtvuju kako bi mi bili zdravi i sigurni. Doktore, medicinske tehničare i sve ostale medicinske radnike koji su ostavili svoje porodice kako bi se brinuli o našim, nastavljamo da se molimo za vašu sigurnost.”

Selin Dion

Selin Dion, Andrea Bočeli, Džon Ledžend i Lejdi Gaga i zajedno su izveli pesmu „The Prayer“.

Tejlor Svift peva "Soon You’ll Get Better"

Izvođenje pesme "Soon You’ll Get Better", sa zadnjeg albuma bilo je veoma emotivno. Pesma je napisana za njenu majku kada je saznala da boluje od raka, ali se osećala još snažnije sada zbog epidemije korona virusa. Pevačica je ranije izjavila da nikad neće ovu pesmu uživo izvoditi, jer je veoma emotivna za nju, ali ipak je odlučila da otpeva baš ovu pesmu koja nosi snažnu poruku.

Bili Eliš

Brat i sestra muzičari izveli su "Sunny", pesmu Bobija Heba. Eiliš se nakon izvođenja pesme zahvalila zdravstvenim radnicima koji se bore protiv korona virusa.

SuperM

Južnokoreanska pop grupa imala je najveseliji nastup cele večeri, sa videom koji je prikazao 7 članova grupe kako se bave raznim aktivnostima u njihovim domovima.

Luis Fonsi

Luis Fonsi izveo je akustičnu verziju svoje pjesme "This Is How We Do it down in Puerto Rico" pred sam kraj prvog dela nastupa u akustičnoj verziji sa svojim bendom.

Dženifer Hadson

Pevačica i glumica izvela je pesmu "Memory" iz filma Mačke, a obožavatelji su na društvenim mrežama rekli da ih je dovela do suza svojim emotivnim izvođenjem.

Eni Lenoks sa ćerkom

Legendarna pevačica benda Juritmiks i njena ćerka izvele su sjajnu verziju hita "There Must Be an Angel."

Hozier

Pesma "Take Me To Curch" i dalje snažno utiče na publiku posebno u ovim vremenima.

Liam Pejn Rita Ora

Izveli su duo pesme "For You", koja se nalazi u filmu "Fifty Shades", svako iz svog doma, ali su uspeli da pesma zvuči divno i harmonično.

Kilersi

Brendon Flauers i Roni Vanuči izveli su dva hita "Mr. Brightside" i "Caution".

Lejdi Gaga

Uporedo sa dužnostima voditeljke, Gaga je otpevala emotivnu verziju pesme "Smile" sa kojom je otvorila drugi deo osmočasovnog koncerta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs