NEĆETE VEROVATI ŠTA SU POZNATI OBUKLI NA SAHRANI MILIJARDERA: Dženifer pokazala grudi, a ONA jedva sakrila zadnjicu

Na sahranu milijardera JR Ridinger došla je sve sama elita, ali umesto tužnog skupa, okupljanje se pretvorilo u takmičenje u prestižu i stilu oblačenja

Celebrities
12:47h Autor:
NEĆETE VEROVATI ŠTA SU POZNATI OBUKLI NA SAHRANI MILIJARDERA: Dženifer pokazala grudi, a ONA jedva sakrila zadnjicu
Ben Aflek i Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

JR Ridinger, milijarder poznat po svom marketinškom carstvu preminuo je 30. avgusta na svojoj jahti koja se u to vreme nalazila usidrena u Hrvatskoj. Njemu je tek sad upriličena sahrana na kojoj su bili slavni glumci, pevači i rijaliti zvezde.

Ali, kodeks oblačenja više je priličio glamuroznom okupljanju, nego tužnom skupu.

Kim Kardašijan došla je obučena u Balensijago crnu haljinu dok je nosila futurističke naočare za sunce. U pratnji šofera i telohranitelja, Kim je prošetala važno ruci klateći svetlucavu Balensijaga torbicu.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia
1 / 5 Foto: Profimedia

Iza njih koračala je Ališa Kiz sa suprugom. Pevačica je nosila svetlucavo roze jaknicu i štikle u istoj nijansi, dok je ispod roze ansambla obukla crninu. Par se smeškao čitavo vreme, ponosno pozirajući fotografima.

Ališa Kiz
foto: Profimedia

Najviše pažnje privukla je takozvana "najpoznatija ljubavnica" Holivuda, Larsa Pipen koja je došla u prekratkoj haljinici koja je jedva prekrivala njenu zadnjicu.

Larsa Pipen
foto: Profimedia

Ridinger je preminuo od plućne embolije na svojoj jahti koja je bila usidrena u blizini hrvatske obale. Milijarder je bio omiljen u Holivudu jer je sponzorisao mnoštvo muzičkih i sportskih događaja. Iza njega ostala je njegova supruga Loren koja je svoju tugu izrazila preko društvenih mreža:

"Uništena sam. Razbijena na komade. I nikad više neću biti ista," napisala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs