"MAJKA IZ PAKLA" JOJ JE KUPILA KARIJERU: Proglašena je za najlepšu ženu na svetu, a mnogi tvrde da je cela PLASTIČNA

Bela Hadid je neprikosnovena kraljica modne scene danas, iako mnogi osporavaju njen uspeh

Celebrities
Autor:
"MAJKA IZ PAKLA" JOJ JE KUPILA KARIJERU: Proglašena je za najlepšu ženu na svetu, a mnogi tvrde da je cela PLASTIČNA
Životna priča Bele Hadid, Foto: Profimedia

O Beli Hadid danima ne prestaje da se priča, nakon što je na nedavno održanoj Pariskoj Nedelji mode na pistu izašla polugola, a zatim su joj kratori sprejom naslikali haljinu.

Bela ubedljivo dominira modnim pistama poslednjih nekoliko godina i gotovo da nema revije koju nije radila, a danas slavi svoj 25 rođendan. Bela je jedna od onih modela koja bez problema i kao pravi profesionalac šeta pistom potpuno naga, a prati je epitet najzgodnije i najlepše žene.

Bela Hadid proglašena je za najlepšu ženu na svet
Bela Hadid proglašena je za najlepšu ženu na svetfoto: Profimedia

Podsetimo, Bela je 2019. proglašena ženom sa najsavršenijim licem na svetu - ovo su utvrdili naučnici vodeći se čuvenom teorijom zlatnog preseka, onoj u kome je lepo sve što je skladno i ima idealne proporcije. Ipak, pored uspeha koji je postigla mnogi tvdre kako je za to zaslužna njena majka, nekadašnja manekenka Jolanda Hadid.

Za Belinu karijeru zaslužna je njena majka Jolanda
Za Belinu karijeru zaslužna je njena majka Jolandafoto: AP / Thibault Camus

Jolanda je nekad bila veoma uspešna manekenka, a javnost ju je bolje upoznala i kroz rijaliti "The Real Housewives Of Beverly Hills". Iza sebe ima dva braka i troje dece. U braku sa Mohamedom Hadidom, dobila je dve ćerke Điđi i Belu.

Jolanda je čak i nosila nadimak "majka iz pakla" jer je b"ranila Beli da jede koliko je želela, "jer Pariz i Milano vole mršave devojke", a ćerke nije podstrekivala na obrazovanje "jer je manekenstvo mnogo isplativije".

Điđi i Bela danas su među najtraženijim manekenkama
Điđi i Bela danas su među najtraženijim manekenkamafoto: Shutterstock

U detinjstvu se bavila jahanjem, a njen san je bio da predstavlja Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama.

Ipak, 2012. godine je saznala da boluje od Lajmske bolesti, baš kao i njena majka i brat. Sledeće godine je odustala od daljeg takmičenja u jahanju, a u oktobru 2015. godine je zvanično objavila da pati od ove bolesti.

Zbog karijere u modnoj industriji je napustila školu, ali često ističe da joj je želja da nastavi školovanje. Gotovo da nema modne kuće sa kojom nije sarađivala, a bila je i na naslovnicama svih prestižnih modnih magazina.

Bela haid sarađivala je sa najpoznatijim modnim kućama
Bela haid sarađivala je sa najpoznatijim modnim kućamafoto: Profimedia

Privatni život

Privatni život mlade zvezde skoro je neprestano u fokusu javnosti. Početkom 2015. godine započela je vezu sa kanadskim pevačem Vikendom (The Weeknd), a iste godine u decembru Bela se pojavila u njegovom spotu za pesmu „In the Night“.

Bela je bila u vezi sa pevačem Vikendom
Bela je bila u vezi sa pevačem Vikendomfoto: Profimedia

Ljubavna sreća nije dugo poztajala pa je par u novembru 2016. godine objavio da se razilaze. Ljubavnu sreću ponovo je pronašla pored umetničkom direktora Marka Kalmana. Vezu su obelodanili 8. jula 2021. godine tokom Pariske Nedelje mode i Filmskog festivala u Kanu.

Bela je u vezi sa Markom Kalamanom
Bela je u vezi sa Markom Kalamanomfoto: Profimedia

Plastične operacije

Mnogi smatraju kako je Bela neosnovano proglašena za najlepšu ženu sveta, jer se tokom godina podvrgla nizu plastičnih operacija. Stani mediji prenose da je Bela radila usta, nos, bradu, jagodice, mačje oči, kao i da redovno koristi botoks.

Mnogi tvrde da je Bela imala niz plastičnoh operacija
Mnogi tvrde da je Bela imala niz plastičnoh operacijafoto: profimedia / kolaž

Mogu se pročitati komentari da je manekenka "popravila" sve nrepavilnosti zahvaljujući plastičnim hirurzima, dok drugi misle da je manekenka lepa i da je zaslužila pomenutu titulu. A više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 15 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs