neviđeni spektakl!

NAJLEPŠA ŽENA SVETA IZAŠLA JE GOLA NA PISTU U PARIZU: Desila se modna magija, iako mnogi taj potez smatraju VULGARNIM

Bela Hadid izašla polugola na modnu pistu u Parizu, a onda su joj sprejom naslikali haljinu!

Moda
13:42h Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA IZAŠLA JE GOLA NA PISTU U PARIZU: Desila se modna magija, iako mnogi taj potez smatraju VULGARNIM
Bela Hadid izašla polugola na modnu pistu u Parizu, Foto: Profimedia

Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada! Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni.

Bela Hadid
foto: Printscreen Instagram / kein

Bela, o kojoj se šuška da je verena, ušla je na pistu samo u donjem vešu i štiklama, rukama prekrivajući grudi. Tamo su bila i tri muškarca koja su sprejom naslikala haljinu na njeno telo, a sve ih je predvodio dr Manel Tores, generalni direktor Fabrican Ltd.

- Želeli smo da ovaj trenutak posvetimo dr Toresu, jer toliko poštujemo ono što radi. Osećali smo da je apsolutno neophodno da on vodi nastup – nama, to čini iskustvo još magičnijim - istakao je "Vog" ko-kreativni direktor brenda Arnaud Vailant.

Međutim, na društvenim mrežama su se mogli pročitati oprečni komentari, koji nisu baš delili viziju slavnog dizajnera. Mnogi su smatrali da "nema potrebe za ovakvim vulgarnostima" i "dokle će najveći modni hit biti gole žene na reviji".

Samo dan pre ovog događaja, koji će se dugo prepričavati i pamtiti, Bela i Điđi Hadid su prošetale zajedno pistom, te su potvrdite neverovatnu dominaciju u Parizu na Nedelji mode. Videvši zajedno sestre i jedne od najuspešnijih manekenki današnjice na istoj reviji, bila je prava poslastica za njihove obožavaoce.

1 / 8 Foto: Profimedia / Ilustracija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs