PROSLAVILA SE RIJALITIJOM

ONA JE NAJZGODNIJA BABA NA SVETU, A NEKADA JE VAŽILA ZA "MAJKU IZ PAKLA" Ćerke je kao devojčice terala da DRŽE DIJETE

Jolanda Hadid u 6. deceniji izgleda sjajno, a i danas se priča o tome kako je vaspitavala svoje ćerke i šta im je sve branila

Vip priča
09:54h Autor:
ONA JE NAJZGODNIJA BABA NA SVETU, A NEKADA JE VAŽILA ZA "MAJKU IZ PAKLA" Ćerke je kao devojčice terala da DRŽE DIJETE
Jolanda Hadid nekad i sad, Foto: Instagram

Jolanda Hadid (58) , majka iz pakla, kako su je prozvali svi svetski mediji zbog ponašanja prema svojim ćerkama, trenutno najtraženijim manekenkama - Beli i Điđi, uhvaćena je kako sama neraspoloženo šeta ulicama Malibua. Njen izgled je odavao utisak da je prilično izmorena, kao da je preko noći postala dosta starija.

Tom prilikom nosila je belu, skoro providu haljinu dugih rukava i espadrile u istoj boji, dok joj je kosa bila vezana u neuredni rep. Jolanda je bila u šopingu, te je gledala i kupvoala razne krpice, ali i brojne zdrave namirnce, kako za sebe, tako sigurno i za ćerke, jer je odmalena nadzirala njihovu ishranu, kao i njihove treninge. Sve vreme joj je bio smuti u ruci zelenkaste boje.

Jolanda Hadid
foto: Profimedia

Iako je bila nekadašnji model, najviše je postala poznata po tome što je svojoj deci kontolisala svaki deo života. Sve to je sama obelodanila u emisji "'The Real Housewives of Beverly Hills".

Javnost je tada bila šokirana, a pokrenule su se i brojne kontroverze oko načina na koji je Jolanda odgajala svoje troje dece - Điđi (27), Belu (25) i sina Anvara (23), koji se isto bavi manekenstvom. Takođe, spekulisalo se i o tome da je kontrolisala i u kom smeru će se graditi njihove karijere i na koji način.

Naime, insistirala je da njene ćerke budu stalno na dijetama, a Điđi je zabranjiala da trenira odbojku, kako ne bi postala previše mišićava.

- Možeš imati jedno veče za varanje dijete, ali onda se moraš vratiti red. Znaš, Pariz i Milano vole devojke koje su mršave - rekla je Jolanda na proslavi svog rođendana pre tri godine.

A kada je shvatila da je bila pregruba pre Điđi, pokušala je da se iskupi, ali na vrlo nevešt način.

- Jako dobro ti ide, Gigi, odlično sve to radiš. Zar nisi ponosna? Jako je teško vežbati šest dana u nedelji. Teško je ne jesti slatko i jako je teško jesti salatu svaki dan, ali vidiš da se isplati - pokušala je opravdati svoje neprimerene poteze.

Jolanda Hadid
foto: Profimedia

Jolanda je postala još više odbojna javnosti nakon što je Bela u martu ove godine u intervjuu otkrila da je sa samo 14 godina operisala nos. Iako se dugo šuškalo o totalnoj promeni njenog lica, tada je sve priznala, i posebno je naglasila da se veoma kaje zbog odlaska na tu estetsku korekciju.

- Da sam barem zadržala nos svojih predaka. Mislim da bih ga s vremenom prihvatila - ispričala je u intervjuu za Vogue.

Bela Hadid
foto: profimedia / kolaž

Javnost se nakon toga obrušila na Jolandu, svi su delili mišljenje kako nije smela dopustiti Beli da ide na zahvat u osetljivom tinejdžerskom periodu. A mnogi smatraju da ju je ona, zapravo, i ohrabrivala na taj potez.

Osim toga, navodno je Jolanda presudila svim Belinim vezama, kao i vezama ostale dece. Priča se da je rasturila romansu Điđi i Malikom, kao i emotivan odnos koji je Anvar imao sa pevačicom Dua Lipom. Tadašnji Điđin momak je čak, tokom jedne svađe, Jolandu vređao i udario, a od tada mu se poznata manekenka više nije obratila.

Jolanda Hadid, Džidži Hadid, Bela Hadid
foto: AP / Thibault Camus

Sa druge strane, Jolanda se pobrinula da njena veza sa vlasnikom građevinske firme Džozefom Jingolijem savršeno funkcioniše. Upoznali su se tokom 2019. godine, dok se nekadašnja manekenka borila sa lajmskom bolešću.

U braku sa Mohamedom Hadidom, ocem Bele i Điđi Hadid, bila je od 1994. do 2000. godine. Nakon toga se venčala sa Dejvidom Fosterom sa kojim je bila od 2011. do 2017. godine.

Jolanda Hadid
foto: Profimedia

Da i te kako privlači pažnju javnosti pokazuje i njen broj pratilaca na Instagramu, gde je okupila zajednicu od blizu 4 miliona ljudi. Ali, zbog konstantnih kritika ispod njenih objava je zabranila komentare.

1 / 7 Foto: AP / Thibault Camus
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs