PRIČA SE

VERENA NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Čekala da joj majka dozvoli da se uda za mladića duplo mršavijeg od nje (FOTO)

Bela Hadid i Mark Kalman prošetali su Nju Jorkom i ponovno podstakli razne napise o svojoj, po mišljenju mnogih, neshvatljivoj vezi.

Šuška se
21:20h Autor:
VERENA NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Čekala da joj majka dozvoli da se uda za mladića duplo mršavijeg od nje (FOTO)
Bela Hadid, Foto: Profimedia

Belu Hadid paparazzi su uhvatili u šetnji Nju Jorkom sa njenim dečkom, umetničkim direktorom Markom Kalmanom.

25-godišnja manekenka obukla je letnju kombinaciju, belu suknju i top, a preko ramena je prebacila karirani tamnocrveni šal.

Prošetali su Nju Jorkom, samo nekoliko nedelja nakon što su zajedno uživali na karipskom ostrvu St. Barts.

Bela je vezu službeno potvrdila na Instagramu fotografijom iz Francuske, gde su bili na filmskom festivalu u Kanu .

Bela Hadid
foto: Profimedia

Navodi se da su nastavili romansu u Nju Jorku usred pandemije koronavirusa, dok su marljivo pazili da nikada ne budu uhvaćeni zajedno.

Bela čak i sada retko razgovara o Marku u intervjuima, a dugovečnost njihove veze pripisuje činjenici da su ostali diskretni.

'Mislim da su zato stvari potrajale. Kada drugim ljudima date prostora da imaju mišljenje o stvarima koje su vam tako lične, to vas truje', rekla je za Vogue.

Podsetimo, Bela je u njemu pronašla mirnu luku nakon prekida višegodišnje, burne veze sa muzičarom The Weekndom sa kojim je nekoliko puta prekidala.

Bela Hadid
foto: Profimedia

Izvor blizak Beli i Marku rekao je za E! da su se davno sreli u Nju Jorku jer su radili na istom projektu. Bio je kreativac iza mnogih modnih projekata i tako su im se putevi susreli. Izvori bliski paru su za strane mediji rekli da su Bela i Mark jako srećni, zaljubljeni i oduševljeni jedan drugim.

Mark je umetnički direktor, a to znači da on ima zadnju reč kada se radi o umetničkim pravcima projekata i on smišlja ili odobrava umetničke ideje na projektu.

Njegov posao uključuje projekte s Travisom Skotom, Milk Studios MADE Fashion Week-om, KNG Records-om i brendom naočara Smoke x Mirrors. Takođe, radio je kao modni asistent za The New York Times Style Magazine. Marl je poznat po svom radu u dizajnu odeće i brendiranju proizvoda.

Nakon što su postali javni par, počele su kružiti uvrede da je Mark mršaviji od Bele' i da samim time nije muževan'. Mnoge je začudilo da je Belu privukao takav muškarac, nakon repera The Weeknda. Ipak, manekenka se ne zamara takvim komentarima i uživa u novoj ljubavi.

Ono što je sve zanimalo jest odobrenje Beline porodice. Porodica je navodno upoznala Marka i oduševljena je njime.

1 / 6 Foto: Profimedia

O majci Bele Hadid, Jolandi Hadid, poslednjih se godina govori zaista svašta, a glasine da kontroliše živote svoje dece su sve glasnije. Pratioci su bili začuđeni da majka odobrava ovu vezu jer je inače prilično stroga kada su u pitanju ljubavni životi njene dece.

Paparazzi su ih i tokom putovanja u Rim fotografirali prilikom posete jednoj zlatari.

Tamo su isprobavali nakit, između ostalog i prstenje, a upravo zbog tih fotografija počela su šuškanja da se najlepša žena sveta verila ili da će se uskoro veriti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs