ISPOVEST

KAŽU DA JE NAJLEPŠA NA SVETU, IMA BRDO PARA, ALI NIJE SREĆNA: Bela Hadid iskreno o paklu depresije!

Manekenka poslala snažnu poruku svima

Celebrities
Autor:
KAŽU DA JE NAJLEPŠA NA SVETU, IMA BRDO PARA, ALI NIJE SREĆNA: Bela Hadid iskreno o paklu depresije!
Foto: Profimedia

Ova 25-godišnjakinja sada je priznala da je godinama trpela nasilne odnose. "Stalno sam se vraćala muškarcima, ali i ženama koji su me zlostavljali", rekla je u jednom podkastu.

Izjavila je da nema granica kada je u pitanju njeno seksualno, fizičko i emocionalno zdravlje i to je na kraju uticalo na njenu karijeru.

"Sve se odrazilo na moj posao, počela sam da ugađam svima oko sebe", priznala je. Bela koja je četiri godine provela s kanadskom zvezdom "The Weekndom", sada se zabavlja sa kreativnim direktorom Markom Kalmanom.

"Uvek sam se osećala kao da se moj glas nikada nije čuo. Odrastala sam uz muškarce, bilo u porodici ili u vezama, koji su mi stalno govorili da je moj glas manje važan od njihovog", prisetila se manekenka.

Tek kasnije je shvatila da to što nije uspela da se izbori za sebe i svoj glas, odrazilo se na sve odnose u njenom životu.

"Moj nervni sistem to nije mogao da podnese", priznala je.

Ranije ovog meseca, Bela je iskreno progovorila o svojim problemima sa alkoholom, otkrivši da nije imala kontrole u piću. "Volela sam alkohol i došla sam do te tačke da sam počela da otkazujem izlaske, jer sam mislila da neću moći da se kontrolišem", rekla je.

Takođe, u potresnoj objavi gde plače otkrila je da ima problema sa mentalnim zdravljem, te da veći deo života pati od anksioznosti i depresije.

"Ponekad je sve što morate da čujete da niste sami. Zato od mene vama - niste sami. Volim te, vidim te i čujem te. Samopomoć i mentalna bolest nije linearna i izgleda kao rolekoster koji je neprekidno kreće, ima svoje uspone i padove, i ide s jedne na drugu stranu. Želim da znate da uvek ima svetla na kraju tunela i da se rolekoster u nekom trenutku uvek u potpunosti zaustavi. Naravno, uvek postoji šansa da se ponovo pokrene, ali meni je uvek lepo da znam da će postati bolje, čak i ako je to nekoliko dana, nedelji, meseci, pa čak i na trenutak", npisala je ona na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs