u čemu je problem?

IAKO JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA, PARTNERI JE VARAJU I OSTAVLJAJU: Ljubavni brodolomi Nikol Šerzinger! (FOTO)

Pevačica Nikol Šerzinger nosi titulu jedne od najlepših žena holivudske industrije, a svejedno nikada nije bila najsrećnija u ljubavi.

Vip priča
Autor:
IAKO JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA, PARTNERI JE VARAJU I OSTAVLJAJU: Ljubavni brodolomi Nikol Šerzinger! (FOTO)
Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

Bivša pevaličica benda Pussycat Dolls, pevačica Nikol Šerzinger, danas ponosno nosi titulu jedne od najatraktivnijih žena Holivuda.

43-godišnja lepotica od 2019. je godine u vezi sa sedam godina mlađim Tomom Evansom, škotskim igračem ragbija. Naime, upoznali su se u šou 'The X Factor: Celebrity' u kojem je ona bila članica žirija uz Sajmona Kauela i Luisa Volša. Tom se takmičao uz svoje kolege, sportiste Bena Fodena i Levija Dejvisa te su činili bend 'Try Star' koji je na kraju završio na petom mestu.

Nikol je u šou često flertala s Evansom i gledaoce je zabavilo kada je 'poludela' pri jednom njegovom nastupu u kojem je skinuo majicu i pokvasio se vodom. Par je prvi put viđen u decembru 2019. godine kako se ljubi u baru u Londonu, a potvrdili su vezu u januaru 2020. godine kada su došli zajedno na zabavu nakon dodele Zlatnih globusa.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

A iako bi svako pomislio da ova lepotica partnere pronalazi bez problema, kao i da je svi oni drže kao kap vode na dlanu, u prošlosti nije imala baš sreće u ljubavi. Naime, bila je u vezi s teniserom Grigorom Dimitrovim koji je važio za velikog ženskaroša, a takav je ispao i prema njoj. Naime, zajedno su bili tri godine, ali navodno je njihova veza bila daleko od idealne, pa se saznalo da je nekoliko puta i prevario. Uz to, ona je htela brak dok Dimitrov nije bio spreman da se skrasi se, pa je zapravo zavlačio lepu pevačicu godinama.

Pre Bugarina, izašla je povređena iz sedmogodišnje veze s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Za raskid je bio kriv Lusi jer mu pevačica nikad nije bila na vrhu prioriteta, a 'dolio je ulja na vatru' kada je to javno rekao. 'Automobili su moje bebe. Rekao sam jednom da će moja devojka morati da prihvati da mi je na drugom mestu, posle automobila', istakao je.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Ipak, svima im može biti žao da su iz svojih života izgubili ovu lepoticu. Pre nekoliko se dana pojavila na jednom događaju, a apsolutno je zablistala u belom odelu koje joj je stajalo i više nego savršeno. Žena izgleda kao da ne stari, a njena egzotična lepota pleni poglede gde god da se pojavi.

A iako si danas može priuštiti sve što poželi, stvari nisu uvek bile tako idealne. Naime, njeni roditelji nisu mogli da joj plate školovanje pa je morala sama da zarađuje. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu pa čak i davala krv kako bi dobila novac.

'Bila sam najsiromašnija dok sam studirala. Davala sam krv da dobijem novac', priznala je i dodala da su joj tada najčešći obrok bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne. 'Jako volim svoju porodicu, ali nikad nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom', rekla je Nikol.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs