omiljeni španski par

MNOGE ŽENE SANJAJU O NJEMU ALI JA MU VERUJEM:Penelope Kruz otkrila nepoznate detalje iz odnosa sa Havijerom Bardemom!

Španska glumica Penelope Kruz otkrila je malo poznate detalje iz ljubavnog odnosa sa kolegom i suprugom Havijerom Bardemom i priznala da bi ga nekad gađala tanjirima, ali da uvek padne na jednu njegovu rečenicu

Ljubav
Autor:
MNOGE ŽENE SANJAJU O NJEMU ALI JA MU VERUJEM:Penelope Kruz otkrila nepoznate detalje iz odnosa sa Havijerom Bardemom!
Penelope Kruz, Foto: Profimedia

Mnogi veruju da živim bajku, ali ja se ne slažem s tim. Pre kažem da živim netipičnu bajku, jer nije sve uvek skladno u mom životu, rekla je španska glumica Penelope Kruz (47) za El Pais u intervjuu koji je dala povodom novog filma “Majke u isto vreme” Pedra Almodovara za koji joj mnogi predviđaju nominaciju za Oskara.

Ona ne misli tako i skromno kaže da joj je dovoljan onaj koji je dobila za film “Ljubav u Barseloni” Vudija Alena jer je tada osvojila nešto važnije - ljubav sa kolegom Havijerom Bardemom (52). A varnice među njima pojavile su se mnogo godina ranije. Upoznali su se 1992, kada je njoj bilo 18. Zaigrali su zajedno u njenom prvom filmu “Šunka, šunka” i još tada osetili privlačnost.

Penelope Kruz, Havijer Bardem
foto: Profimedia

- Da li je bilo hemije? Naravno. Dovoljno je da pogledate film, to je dokumentovana hemija. Kad ostarimo, prikazivaćemo ga deci i unucima - našalila se Penelope i nastavila: - Privlačnost je postojala od starta, ali tada sam bila klinka. Bilo je hrabro od mojih roditelja što su mi dopustili da tako mlada snimam provokativan film pun scena seksa. Nisam želela da ih još sekiram momkom. Kada bi moja ćerka u tom uzrastu meni donela takav scenario, ne bih joj dozvolila da snima - iskrena je glumica.

Iako ju je u prvom zajedničkom filmu Havijer zavodio, u stvarnom životu krenuli su suprotnim putevima. Kad je napunila 20 godina, Penelope se preselila u Njujork i učila engleski jezik i balet. Gradila je karijeru, snimila “Vanila skaj” i “Saharu” i bila u vezi sa kolegama Tomom Kruzom i Metjuom Makonahijem. Posle 15 godina mukotrpnog rada, dve već tada velike zvezde ponovo su se srele. Kada su prihvatili rad sa Vudijem Alenom, sve je opet pucalo od privlačnosti, ali pravog poljupca nije bilo.

- Osećali smo da se privlačimo, ali ništa se nije dogodilo. Ne znam da li je to bilo zbog moje stidljivosti da načinim prvi korak ili zbog njegove želje da budemo profesionalni. Poslednjeg dana snimanja pomislila sam da treba nešto da preduzmem, makar da se napijemo. Srećom, Vudi je napravio žurku na kojoj smo se poljubili bez reflektora.

Posle tri godine veze, venčali su se 2010. na Bahamima, u tajnosti, u kući Džonija Depa. Sve vreme Penelope je svesna da je njen suprug jedan od najpoželjnijih muškaraca.

Penelope Kruz, Havijer Bardem
foto: Profimedia

- Znam da mnoge žene sanjaju o njemu, ali mu verujem. On je primer temperamentnog Španca. Nama život nije pesma. Ima dana kada se svađamo i kada mi dođe da ga gađam tanjirima. Ali ja volim tu njegovu srčanost, a on moju strastvenost. Uživam kad me zeza i kaže mi: “Ti nisi lepa žena, ti si najseksepilnija žena na svetu” - otkriva glumica kojim rečima je suprug osvaja.

POVRATAK U MADRID

Par ima dvoje dece, desetogodišnjeg sina Lea i osmogodišnju kćerku Lunu.

- Roditeljstvo vas radikalno menja. Kad sam postala majka, život mi se okrenuo naglavačke. Obaveze prilagođavam potrebama dece i najsrećnija sam uz njih. Pandemija nas je vratila u Madrid i tu nam je super. Želim da budem majka i supruga, a za to je potrebno vreme. Odnosi se grade kroz zajednička iskustva i posvećenost.

Premda je kritikovana da je stroga majka, koja deci ne dozvoljava da koriste mobilni telefon, ona ne odustaje od svojih pravila.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

- Na mrežama nema nikakve zaštite za jednog dvanaestogodišnjaka. Njihovi mozgovi se još razvijaju, a mreže utiču na to kako će sutra videti sebe i sve oko sebe. Sa telefonima ćemo sačekati dok ne napune 15-16 godina. Znam da sam u manjini, ali to je način da zaštitim mentalno zdravlje moje dece.

Iako izgleda besprekorno pri kraju pete decenije, ona sebe ne doživljava kao lepoticu.

- Verovali ili ne, meni izgled nikada nije bio u prvom planu. Ne bih menjala to kako se osećam danas s onim kako sam se osećala u dvadesetim. A bilo je nesigurnosti za koje sam tek kasnije shvatila koliko su nebitne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs