upoznajte marinu prijović

OVO JE DVE GODINE STARIJA SUPRUGA ALEKSANDRA PRIJOVIĆA: Kada je vidite biće vam jasno zašto svi kažu da je BOMBA (FOTO)

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović dugi niz godina je u srećnom braku sa atraktivnom suprugom Marinom sa kojom ima i naslednicu.

Celebrities
18:07h Autor:
OVO JE DVE GODINE STARIJA SUPRUGA ALEKSANDRA PRIJOVIĆA: Kada je vidite biće vam jasno zašto svi kažu da je BOMBA (FOTO)
Foto: Profimedia

Kao bomba juče je odjeknula vest o navodnoj tuči na beogradskom splavu srpskog fudbalera Aleksandra Prijovića (32) i Duška Tošića (37) bivšeg igrača, koji trenutno radi kao menadžer.Povodom toga, oglasili su se obojica i demantovali tuču.

Srpski fudbalski reprezentatiac Aleksandar Prijović koji brani boje australijskog kluba Vestern bio je u centru skandala i 2020. godine kada je uhapšen zbog okupljanja u restoranu tokom policijskog časa tokom pandemije korona virusa. Tada je osuđen na kućni zatvor u svom domu zbog kršenja policijskog časa u trajanju od tri meseca.

Aleksandar Prijović
foto: Profimedia

Prijović je poznat po tome da uživa u životu, vozi skupocene automobile, i nosi skup nakit... Sve u svemu, vodi život na visokoj nozi.

Prijović ima nekoliko "besnih automobila". Očigledno je ljubitelj brzih i moćnih automobila, pa u svojoj garaži ima Ferari 812 Superfast koji košta oko 300.000 evra, i koji ima maksimalnu brzinu od 340 km/h, uz 800 konjskih snaga.

Veliki je ljubitelj tetovaža, na svom telu ima brojne, a mnoge su povezane sa rodnom Srbijom, a navodno poseduje i jednu koja je povezana sa njegovim navijačkim opredeljenem.

Dok jedni osuđuju njegov stil života, drugi bi se rado sa njim menjali da mogu.

Aleksandar Prijović je godinama u skladnom braku sa dve godine starijom suprugom Marinom, koja se ne eksponira previše u medijima. Par ima ćerkicu Elijanu koju su dobili 2016. godine.

Aleksandar je svoju izabranicu upoznao kada je imao 20 godina i ne krije da je i dalje zaljubljen.

- Ja sam živi dokaz da ljubav na prvi pogled ne postoji samo u knjigama. U početku je to bilo na daljinu, pa sam pucao od ljubomore sve dok se Marina nije preselila kod mene u Švajcarsku. Ona mi je prva rekla: "Igraćeš za Srbiju, i tačka" rekao je Prijović svojevremeno za "Blic".

Marina je takođe govorila u medijima o njihovoj ljubavi.

-Oko svih bitnih stvari suprug se konsultuje sa mnom. Ako analiziramo njegovu dosadašnju karijeru, pravili smo ispravne procene – rekla je jednom Marina Prijović,

- Prvi poljubac se desio u bioskopu. Gledali smo film “Due Date” koji je kod nas preveden kao “Kad vodenjak pukne”. Potom se on vratio u Švajcarsku, u kojoj je rođen, a ja sam ostala u rodnom Beogradu. Veza na daljinu je funkcionisala. Odlazila sam kod njega kad sam mogla, kao što je on koristio slobodne dane da dođe u Beograd. Telefonski računi su nas “ubijali”, tada nije bilo vibera i whatsappa. Bio je ćutljiv tip, samo se smeškao i slušao. Zbog toga mi je delovao mistično, magično - dodala je Marina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs