jana i rastko

PRE SUPRUGA PRODUCENTA, JANA MILIĆ ILIĆ JE BILA VERENA ZA POZNATOG MUZIČARA: Umesto braka, rastali se preko noći! (FOTO)

Poznata srpska glumica Jana Milić Ilić danas je supruga filmskog producenta. Međutim, pre nego što je njega upoznala bila je verena za poznatog muzičara!

Ljubav
12:30h Autor:
PRE SUPRUGA PRODUCENTA, JANA MILIĆ ILIĆ JE BILA VERENA ZA POZNATOG MUZIČARA: Umesto braka, rastali se preko noći! (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Popularna glumica Jana Milić Ilić je u skladnom braku sa producentom Miodragom Mišom Ilićem sa kojim ima sina Đorđa.

Ovaj par se retko zajedno pojavljuje u javnosti, a njihova ljubavna priča zapravo je počela u liftu, te da su od tada nerazdvojni.

Međutim, malo ko se seća da je pre izvršnog producenta serije "Istine i laži" kojoj se Jana proslavila bila u ljubavi sa poznatim muzičarem.

U pitanju je Rastko Aksentijević frontmen etno-grupe "Biber" i sin čuvenog pojca Pavla Aksentijevića.

„Pronašla sam ljubav za ceo život“, govorila je Jana u intervjuima davne, 2010. godine.

Jana i Rastko su svoju romansu započeli na snimanju filma „Srpski ožiljci“, u kome je ona imala zapaženu ulogu, dok je Rastko bio zadužen za muziku.

Prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na premijeri filma „Đavolja varoš“, kada je muzički producent javno podržao svoju devojku.

Jana je uzvratila tako što je ispratila koncert Rastkovog oca Pavla Aksentijevića, nakon čega su viđeni i na premijeri pozorišne predstave „Sto posto Oskarov kabare“.

Počeli su i da žive zajedno, a posle godinu dana veze usledila je i veridba.

- U emotivnim odnosima ništa ne planiram, pa ni udaju, ali je Rastko prvi partner sa kojim sebe mogu da zamislim u braku ‒ govorila je tada Jana.

Međutim, umesto braka, par je raskinuo veridbu, a razlog kraha ljubavi je ostao nepoznat.

‒ Ne pričam o privatnom životu. Jednom sam govorila o svojoj intimi i opekla sam se, tako da to više neću činiti ‒ bila je jasna Jana Milić, koja je prekinula svaki kontakt sa bivšim partnerom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs