ROĐENA SESTRA GLUMICE

JANU MILIĆ ILIĆ SVI ZNATE, A OVAKO IZGLEDA NJENA SESTRA: Uspešna je u svom poslu, proglašena i za građanku meseca!(FOTO)

Zvezda serije "Istine i laži" je veoma bliska sa svojom sestrom koja je poput glumice i te kako uspešna u svom poslu

Celebrities
11:34h Autor:
JANU MILIĆ ILIĆ SVI ZNATE, A OVAKO IZGLEDA NJENA SESTRA: Uspešna je u svom poslu, proglašena i za građanku meseca!(FOTO)
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Jana Milić Ilić (39) oduševila je publiku glavnom ulogom Marine u hit seriji "Istine i laži" i danas je jedna od najpopularnijih srpskih glumica.

Marina je kada se svetla kamere posvećena porodici, ponosna je majka sina Đorđa kojeg ima u braku sa producentom Mišom Ilićem. Ali, sigurno niste znali kako izgleda njena sestra Ana, s kojom je veoma bliska, ali s nemaju priliku da provode mnogo vremena zajedno.

Naime, sestra popularne glumice radi na montrealskom Univerzitetu Makgil, jednom od najcenjenijih na svetu. Jednom prilikom je proglašena građankom meseca i učestvovala je u brojnim projektima.

"Moja sestra radi na Makgilu, najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren, gde su načičkani italijanski kafei i restorani. Najbolji kapućino u gradu pila sam u kafeu "Italija", gde stariji Italijani gledaju fudbal, jedu sendviče s pršutom i rukolom", prisetila se Jana u razgovoru za Hello.

Sa sestrom je, kako kaže, uvek imala lep odnos.

" Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu " istakla je Jana.

Ona je objasnila da bi se osećala sebično kada bi žalila što sa sestrom ne provodi više vremena.

" Ne mogu da budem sebična i da kažem da mi je krivo što ne živi u Srbiji, trudim se da na te stvari gledam drugačije. Ona je obrazovana i sposobna žena, dobra majka i sestra, našla je svoj put u Montrealu, radi na prestižnom koledžu i njena deca su bezbrižna. Meni je to dovoljno", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs