Samo je nestao bez traga i nije se javljao roditeljima 6 meseci: Mislili da je umro, a onda je stigo poziv- majko ja sam

Prenosimo vam ispovest čoveka koji se nije javljao roditeljima dugo, a onda shvatio da su sve vreme mislili da je umro.

Lifestyle
19:32h Autor:
Samo je nestao bez traga i nije se javljao roditeljima 6 meseci: Mislili da je umro, a onda je stigo poziv- majko ja sam
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jednu neverovatnu priču podelio je sa slušaocima radio stanice ZM na Novom Zelandu jedan muškarac koji se javio u program.

Kalum je pozvao radio kako bi ispričao šta je njegova sestra uradila njihovim roditeljima, piše "Unilad".

Zbog neslaganja s roditeljima, Kalum ih nije kontaktirao neko vreme, a živeo je u Velingtonu, udaljenom oko 430 kilometara od rodnog Krajsčerča.

Tokom tog perioda, njegova sestra je roditeljima rekla da im je sin preminuo.

Starija žena
foto: Shutterstock

Ne samo to, tvrdila je da je Kalum ubijen i da je već bio sahranjen, a roditeljima je objasnila da nisu bili pozvani na pogreb jer porodica njegove tadašnje devojke nije želela njihovo prisustvo.

Šest meseci kasnije, Kalum je konačno pozvao roditelje, što ih je ostavilo u šoku.

Na pitanje voditelja zašto se toliko dugo nije javljao roditeljima, odgovorio je da je bio zauzet poslom i obavezama. Jednog dana je shvatio da im se dugo nije javio, pa je odlučio da ih nazove.

Muškarac, Tužan muškarac, Telefon, Mobilni
foto: Shutterstock

„Kada sam ih pozvao i rekao da sam to ja, mama me je pitala: 'Pa ti si živ?' Bila je u suzama, a otac nije mogao da veruje šta se dešava. Pitao se šta se događa," ispričao je Kalum.

Voditelji su ga pitali zašto su roditelji poverovali sestrinoj priči, na šta je odgovorio da su zvali druge rođake i raspitivali se, ali pošto niko nije imao nikakve informacije, pomirili su se sa vešću da im je sin mrtav.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound - FVHZM

„Ovo je najluđi poziv koji smo ikad imali“, rekla je voditeljka, a Kalum je na kraju dodao da roditelji više ne komuniciraju sa njegovom sestrom, što i nije iznenađujuće.

Iako je Kalum ovu priču ispričao prošle godine, ponovo je postala aktuelna na društvenim mrežama.

Stil/Alo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs