eli golding

BIVŠA DEVOJKA PRINCA HARIJA USKORO ĆE POSTATI MAJKA: U osmom mesecu trudnoće otkrila da je trudna! (FOTO)

Beba samo što nije stigla

Celebrities
15:38h Autor:
BIVŠA DEVOJKA PRINCA HARIJA USKORO ĆE POSTATI MAJKA: U osmom mesecu trudnoće otkrila da je trudna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska pevačica Eli Golding (34), javnosti poznata i kao bivša devojka princa Harija, svoj privatni život čuva dalje od očiju javnosti.

A to joj i te kako polazi za rukom! Da nije odlučila da u najnovijem intervjuu za "Vog" otkrije da je u osmom mesecu trudnoće, niko ne bi ni znao da je trudna.

Naime, Eli i njen pet godina mlađi suprug Kasperom Jopling čekaju prinovu, a za radosnu vest saznali su na njihovu prvu godišnjicu braka u septembru prošle godine.

"To nije bilo u planu. Pomisao kako bih mogla ostati trudna nije se činila stvarnom', otkrila je pevačica koja će za oko mesec dana postati majka.

Naime, kako je otkrila, nalazi se u 30. nedelji trudnoće.

'Bila sam potpuno posvećena fitnesu. Hvalila sam se kako jedem zdrave salate, doručak, jela sam semenke i orašaste plodove, a odjednom sam samo htela brzu hranu.

Eli Gulding
foto: Profimedia

Na neki način to me uplašilo, odjednom sam želela samo loše stvari!', dodala je Eli koja je pre trudnoće radila na knjizi o zdravoj ishrani.

'Zbog trudnoće se osećam kao ljudsko biće. Želim naći bolju reč od 'ženstveno', ali... Imam obline koje nikada nisam imala. Uživam u tome. Moj suprug uživa', dodala je Eli koja je nakon što je saznala za trudnoću nestala iz javnosti i sve do sada skrivala trudnoću.

Inače, prošle godine je otkrila kako ona i suprug - žive odvojeno.

"Zapravo jako mi se ovo sviđa. Volim svog supruga, ali više volim sebe’. ‘Ovako mogu da radim šta želim, mogu čitati knjigu, trčati, mogu jesti neuredno.

Zapravo je jako dobro kad imate partnera s kojim nemate potrebu provoditi 24 sata u danu, čak i kada ste u braku’, otkrila je tada stranim medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs