odlučila

Isplivali detalji predbračnog ugovora Džej Lo i Aleksa Rodrigeza: Zacementirala paprenu cifru ako je prevari?

Mediji spekulišu, a a šta je zapravo istina vreme će pokazati

Šuška se
Autor:
Isplivali detalji predbračnog ugovora Džej Lo i Aleksa Rodrigeza: Zacementirala paprenu cifru ako je prevari?
Foto: Profimedia

Početkom 2020. godine svet je iščekivao venčanje Dženifer Lopez (51) i njenog verenika Aleksa Rodrigeza (45). Međutim, pandemija korona virusa pokvarila je planove popularnog para, te je venčanje otkazano.

Latino diva je svojevremeno rekla kako će se svadba svakako održati, samo je pitanje vremena. A medijske stupce puni i priča o njihovom predbračnom ugovoru o kojem se mesecima šuška.

Neki mediji su čak preneli da je došlo do neslaganja oko pomenutog ugovora

između poznatog para, zbog čega navodno i neće stati na ludi kamen.

Šta je zapravo istina?

Nedavno su se strani mediji raspisali i o neobičnoj klauzuli, na kojoj insistira upravo latino diva.

foto: Profimedia

"Dženifer vrši pritisak na Aleksa da potpiše klauzulu o prevari. To bi značilo, ukoliko je prevari, moraće da joj isplati neverovatnih 250 miliona dolara. Njegovi advokati insistiraju na tome da se bori. Odnosi između njih u domu zato baš i nisu najbolji', otkrio je tako nedavno izvor blizak paru

za magazin Woman's Day , dodajući kako je latino diva spremna da ostavi verenika u slučaju da ne pristane na njene zahteve.

Međutim, nije spomenuti tabloid jedini koji se raspisao o trzavicama u njihovoj vezi, a koje su nastale zbog spornog predbračnog ugovora.

"Dženifer je spremna da Aleksa nazove glumcem i ostavi ga ako odbije da stavi svoj potpis. Problem je u tome što su oboje navikli da budu sa manje poznatim i bogatim osobama, te očekuju da druga strana jednostavno pristane na sve njihove zahteve', pisao je nedavno Female First.

Cela priča oko predbračnog ugovora, prema pisanjima tabloida Star, počela je nakon što je Dženifer saznala kako ju je Aleks varao, a to samo nekoliko meseci pre nego što ju je zaprosio.

'Više mu ništa ne veruje. Voli ga, oprostila mu je, ali - poverenje je nestalo. Upravo zato želi da se osigura. Ako je u braku prevari, Aleks će to skupo platiti. Ne da nikome da pravi'budalu' od nje. Ako Aleks odbije da potpiše ugovor

od braka nema ništa', pisao je pre nekoliko meseci pomenuti medij.

Iako su oboje rekli kako je njihovo venčanje odloženo zbog pandemije

brojni su obožavatelji uvereni kako to nije istina te da je odnos ovog para 'na klimavim nogama, a da za to krivac predbračni ugovor.

Međutim, iako se o toj temi nisu javno oglašavali, magazin GossipCop kontaktirao je i njihovu osobu za odnose sa javnošću, koji tvrdi da medijski navodi o problemima između para nisu istiniti.

Na Aninoj ruci zasijao dijamant: Ben Aflek se ponovo ženi? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs