U vezi su 11 meseci

Na Aninoj ruci zasijao dijamant: Ben Aflek se ponovo ženi? (FOTO)

Svoju novu izabranicu brzo je upoznao s decom iz propalog braka s Dženifer Garner, roditeljima, prijateljima, a već su i započeli zajednički život

Šuška se
Autor:
Na Aninoj ruci zasijao dijamant: Ben Aflek se ponovo ženi? (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Ben Aflek (48) početkom godine započeo je vezu s mladom glumicom Anom de Armas. Od zgodne Kubanke od tada se ne odvaja, a par je sada jednim potezom pokrenuo šuškanja da se uskoro priprema i venčanje.

Da je i te kako lud za 32-godišnjom Kubankom, koju nazivaju Sofijom Loren novog doba, Ben ne krije punih 11 meseci, koliko su u vezi. Svoju novu izabranicu brzo je upoznao s decom iz propalog braka s Dženifer Garner, roditeljima, prijateljima, a već su i započeli zajednički život.

Korak po korak, izgleda da je došlo i do "ključnog pitanja". Šuška se da je Ben Aflek kleknuo na koleno sa sudbonosnim pitanjem, jer je na Aninoj ruci uočen veliki dijamantski prsten.

Miranda Ker: Obožavam Keti Peri, Orlando je našao nekog ko ga veseli! (VIDEO)

foto: Profimedia

Tokom snimanja novih scena za film Deep water u kojem zajedno igraju, Aflek i Armas naprosto uživaju provodeći sve vreme zajedno, koristeći svaki slobodan trenutak, kada se kamere ugase, za razmenjivanje nežnosti.

Tako su ih paparaci fotografisali na balkonu u Nju Orleansu, gde se snima film, u romantičnim zagrljajima, poljupcima i pogledima. Osim toga, pažnju je ukrao i pomenuti prsten, za koji se još uvek ne zna da li je reč o nakitu sa seta ili se 48-godišnjak ponovo ženi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs