raskošna vila ih više ne čeka

Princ Hari i Megan više nemaju gde da se vrate: Evo ko se uselio u njihovu rezidenciju u Londonu!

Nemaju nameru da se vraćaju ili su potpuno izbrisani?

Šuška se
Autor:
Princ Hari i Megan više nemaju gde da se vrate: Evo ko se uselio u njihovu rezidenciju u Londonu!
Foto: EPA / Geoff Caddick

Kada bi princ Hari i Megan Markl poželeli da se vrate u London, bar na kratko, trebalo bi da potraže novi dom za svoju tročlanu porodicu. Naime, njihova britanska rezidencija Frogmore Cottage u Vindzoru sada ima nove stanare. U njihov dom uselili su princeza Judžin i njen suprug Džek Bruksbenk.

"Frogmore Cottage je privatna rezidencija vojvode i vojvotkinje od Saseksa pa se bilo koje izmene i događaji tiču i njih", rekao je za People predstavnik za javnost Bakingemske palate i dodao kako koliba Frogmore do daljeg ostaje dom Megan i Harija koji su London zamenili Los Anđelesom.

Megan i Hari navodno su srećni što svoju britansku rezidenciju koju ne koriste mogu da ustupe princezi Judžin, mlađoj ćerki princa Endrjua, i njenom suprugu Džeku s kojim iščekuje svoje prvo dete.

Prema pisanju britanskih medija, selidba se odigrala u gluvo doba noći pa se da zaključiti kako novopečeni bračni par nije želeo da privuče medijsku pažnju, ali u tome nije uspeo.

Javnost je iz ovog zaključila kako Megan i Hari nemaju nameru da se vraćaju u Veliku Britaniju. Kraljevski par nedavno je iskeširao milione dolara za luskuzno imanje u Montesitu, u Los Anđelesu, dok su Judžin i Džek do sada živeli u rezidenciji Ivy Cottage, u sklopu Kensingtonske palate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs