23 godine posle njene smrti

Poslednja želja princeze Dajane biće osveta iz groba: Od ovoga Čarls godinama strahuje!

Pouzdani izvor sa britanskog dvora otkriva

Šuška se
Autor:
Poslednja želja princeze Dajane biće osveta iz groba: Od ovoga Čarls godinama strahuje!
Foto: Profimedia

Princeza Dajana tragično je izgubila život 1997. godine i nije imala priliku da vidi kako njen sin, 38-godišnji princ Vilijam postaje kralj Velike Britanije. Od tada su prošle 23 godine, a njen bivši suprug, 71-godišnji princ Čarls, prvi na redu za krunu kralja, još uvek čeka svoj veliki trenutak.

I dok se na dvoru sve glasnije šuška kako će kraljica zahtevati od Čarlsa da preda krunu sinu Vilijamu, njemu sve jače odzvanjaju u ušima reči princeze Dajane koje je izgovorila pre smrti. Navodno je njena poslednja želja bila upravo da Vilijam bude kralj umesto Čarlsa.

Pouzdani izvor sa dvora otkrio je da je Dajanina najveća želja bila da Vilijam bude kralj, a to je i sama dala naslutiti kad je u čuvenom Panorama intervjuu 1995. godine šokantno izjavila kako Čarls ne bi smeo da postane kralj.

"Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam mnogo popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna. Zato se boji da bi Dajanina poslednja želja mogla da se ostvari", rekao je izvor i dodao kako bi to mogla da bude "Dajanina osveta Čarlsu iz groba".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs