stručnjaci potvrdili

Isplivao novi detalj o razlogu napuštanju kraljevskih dužnosti Harija i Megan: Ovo je kap koja je prelila čašu!

Jedan govor kraljice Elizabete uticao je na to da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa preseku i napuste kraljevstvo

Celebrities
11:07h Autor:
Isplivao novi detalj o razlogu napuštanju kraljevskih dužnosti Harija i Megan: Ovo je kap koja je prelila čašu!
Foto: Profimedia

Princ Hari (36) i Megan Markl ( 39) su ove godine napustili kraljevske dužnosti i započeli samostalan život u Americi, a njihova odluka šokirala je kako kraljevsku porodicu, tako i svet.

Oluku o napuštanju kraljevske porodice navodno su doneli posle božićnog govora kraljice Elizabete, iz kojeg su bili izostavljeni. Govor koji je kraljica održala u palati pratilo je putem ekrana čak 6,4 miliona ljudi. Svi su je pomno pratili, kao i svaki detalj oko nje, te je mnogima zapalo za oko da su tada na stolu bile fotografije svih članova porodice, osim slike princa Harija, Megan Markl i unuka Arčija. I to nije bilo sve! Kraljica ih nijednom nije spomenula, za razliku od prethodnih godina kada je držala isti govor.

Najveće poniženje za Kamilu Parker: Evo šta joj je kraljica Elizabeta uradila!

foto: Shutterstock

Sada se o tome oglasio jedan od autora tekstova o kraljevskoj porodici, koji tvrdi da je kraljičin "propust" probudio određene sumnje kod ostalih članova porodice.

"Slike vojvode i vojvotkinje koja su ranije bila na stolu tada nije bilo, kao ni govora o njima. Spomenula je da je dočekala svoje osmo praunuče, ali njegovo ime nije izgovorila. Sada je jasno da se unutar palate i porodice stvorila sumnja o tajnom planu Harrija i Megan", objasnio je.

Sporni govor bio je predmet mnogih rasprava kraljevskih stručnjaka.

Omid Skobi i Kerolin Durand saglasni su da je upravo kraljičin govor ujedno bio i jedna od poslednjih stvari koja je Harija i Megan uverila da moraju pronaći svoj put.

"Hari je osećao da su on i Megan gurnuti po strani, te da nisu bili uključeni u planove kraljevske porodice. Izvori iz palate otkrivaju da su fotografije na stolu bile odabrane tako da prikazuju uspešne članove porodice. To je i te kako uticalo na njih", tvrde Skobi i Durand.

Stručnjak za govor tela pročitao Megan Markl do kraja: Kada je čula ovo, proradio joj ego! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs