Novosti sa britanskog dvora

Najveće poniženje za Kamilu Parker: Evo šta joj je kraljica Elizabeta uradila!

Najveća želja joj je bila da postane kraljica Engleske, ali Elizabeta se navodno postarala da se to nikada ne dogodi

Šuška se
Autor:
Najveće poniženje za Kamilu Parker: Evo šta joj je kraljica Elizabeta uradila!
Foto: Profimedia

Po pravilima kraljevske porodice, sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Čarls trebalo bi da bude krunisan za kralja Engleske kad njegova 94-godišnja majka više ne bude imala snage da obavlja svoje dužnosti. Ali, na dvoru se već neko vreme šuška da će kraljica napraviti izuzetak od pravila i imenovati princa Vilijama za kralja, a njegovu suprugu Kejt za kraljicu, jer ih smatra boljim vladarima od Čarlsa i njegove 73-godišnje supruge Kamile Parker.

Sada se saznalo i da je kraljica svoju odluku već nagovestila time što je Kamili unapred oduzela pravo da postane kraljica jednog dana ako se Čarls ipak kruniše, piše magazin Globe.

Umesto toga, otkriva dobro upućeni izvor s dvora, kraljica je odredila da će Kamila postati tzv. "princeza pratilja", koja uživa znatno manju čast i privilegije od kraljice, čime je Kamili oduzela prava koja bi joj davala moć nad ostalim članovima porodice.

S obzirom da je Čarlsovoj supruzi najveća želja da postane kraljica, ovim potezom Elizabeta joj je zadala ogroman udarac. Kamila se navodno oseća "ljutito i potpuno poniženo" i zahteva od Čarlsa da razgovara s majkom i uveri je da promeni odluku.

"Boli je to što je Elizabeta izmislila za nju titulu koja nikada pre nije korišćena u kraljevskoj porodici, i što joj je oduzela prava koja bi joj davala moć nad ostalim članovima porodice. Ali, Čarlsova supruga neće ovo samo tako prihvatiti jer više od svega želi da bude kraljica Kamila", rekao je je izvor. Ipak, britanski dvor ove navode zasad još nije zvanično potvrdio niti demantovao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs