Novi šok

Megan i Hari devetomesečnog sina odgajaju kao vegana: Kraljica zabrinuta za zdravlje praunuka!

Elizabeta brine zbog načina kako princ i njegova supruga odgajaju svog naslednika od najranijeg uzrasta

Šuška se
Autor:
Megan i Hari devetomesečnog sina odgajaju kao vegana: Kraljica zabrinuta za zdravlje praunuka!
Foto: Profimedia

Nakon što su početkm godine 35-godišnji princ Hari i njegova tri godine starija supruga Megan Markl objavili kako se odriču života na kraljevskom dvoru i novi život započeli na relaciji SAD-Kanada, daleko od očiju javnosti i stresa, sada imaju više vremena da uživaju u novom, mirnijem životu, posvećujući se više svome devetomesečnom sinu Arčiju.

Međutim, njihova posvećenost, ali i način odgajanja malenog Arčija mnogima se nisu svideli. Naime, The Sun piše kako Hari i Megan "teraju" sina na veganski način ishrane, što se nimalo ne sviđa kraljici Elizabeti.

Naime, od rođenja naslednika, Hari i Megan uzgajaju povrće, ali i sami uče da pripremati vegansku hranu. Izvor blizak paru otkriva da najviše vole da kuvaju sami za sebe, a Megan je Hariju pokazala kako se priprema hrana na bazi biljaka.

Megan želi da od Harija napravi holivudsku facu: Supruga mu odredila kako će se od sada oblačiti i šta će jesti!

foto: Profimedia

"Hari nije bio sjajan kuvar kada je upoznao Megan, ali ga ona uči svim trikovima. Megan jede samo organsku hranu, a ona i Hari napravili su i sopstveni povrtnjak u blizini dvorca Vindzor", otkrio je izvor blizak tročlanoj porodici.

Prema istom izvoru, Megan se većinu vremena strogo pridržava upravo biljne ishrane, iako ponekad ima "dane za varanje", a nada se da će istim putem krenuti i njen sin.

Ipak, Meganini stavovi nimalo se ne sviđaju kraljici Elizabeti.

"Kraljica to neće tolerisati. Zbog toga je došlo do napetih rasprava između Megan i Harija, koji ne želi da uznemiri svoju baku. Nada se da će se Megan smiriti i malo popustiti. Čini se da Megan baš i ne poštuje tradicije kraljevske porodice, ali kraljica jednostavno neće tolerisati odgajanje deteta kao vegana, prvenstveno zbog njegovog zdravlja", zaključuje izvor.

Odbegli princ Hari i Megan se vraćaju u London? Ovaj zahtev kraljice Elizabete neće moći da odbiju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs