Čeka se odgovor para

Odbegli princ Hari i Megan se vraćaju u London? Ovaj zahtev kraljice Elizabete neće moći da odbiju!

9. marta se svi bitni članovi britanske kraljevske porodice okupljaju na slavlju

Vip priča
10:00h Autor:
Odbegli princ Hari i Megan se vraćaju u London? Ovaj zahtev kraljice Elizabete neće moći da odbiju!
Foto: AP Daniel Lealolivas, EPA Steve Parsonspress Association

Kraljica Elizabeta zatražila je od svog unuka, princa Harija i njegove supruge Megan da se početkom marta dođu u Veliku Britaniju povodom održavanja dana Komonvelta.

Toga dana svi bitni članovi kraljevske porodice okupljaju se na slavlju, gde glavnu reč ima upravo poglavarka engleske crkve - kraljica Elizabeta. Devetog marta bi javnost napokon mogla da vidi "odbegli" kraljevski par, koji je pre dva meseca šokirao svojom odlukom o napuštanju monarhije.

Oni koji poznaju kraljicu i njenu porodicu znaju koliko je 9. mart važan datum, i sigurni su da ovaj zahtev Hari i Megan neće moći da odbiju.

Megan i Hari su se odselili u Kanadu i svoj dom pronašli na luksuznom iznajmljenom imanju na ostvru Vankuver. Tamo navodno dane provode u miru, polako razmišljajući kako će i šta tačno raditi nadalje, budući da su odlučili da budu finansijski nezavisni.

Osim toga, supruga princa Harija odahnula je odstupivši s dužnosti i oseća da je manje pod stresom. Prema rečima njenih prijatelja, Megan je u Britaniji teško preživljavala, noćima nije spavala i patila je od napada panike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs