nije sve kao što izgleda

Patila je od depresije, budila se zbog napada panike: Prijatelji Megan Markl ispričali do sada nepoznate detalje!

Britanska vojvotkinja nije iznosila u javnost svoje probleme, naprotiv, uvek je izgledala nasmejano i srećno

Šuška se
Autor:
Patila je od depresije, budila se zbog napada panike: Prijatelji Megan Markl ispričali do sada nepoznate detalje!
Foto: Profimedia

Megan Markl udajom za princa Harija postala je britanska vojvotkinja i prihvatila niz dužnosti koje ta titula nalaže. Nova sredina, ljudi, britanska kraljevska porodica i stroga pravila u njoj su budili neprijatne osećaje, stres i teskobu kojih se sada napokon rešila.

Supruga princa Harija u oktobru je u dokumentarcu objavljenom nakon afričke turneje progovorila o svemu što je mučilo poslednje tri godine od ulaska u kraljevsku porodicu.

Nagomilani stres izazvan neobzirnim ponašanjem javnosti, medija i osuđivačkim stavom prema novoj vojvotkinji rezultirao je odlukom o odlasku iz Britanije, a na tom joj se životnom izazovu pridružio suprug princ Hari kao i naslednik Arči.

"Nisam imala pojma s kolikim ću se pritiskom susresti. Kada sam se zaljubila u Harija moji su američki prijatelji bili srećni zbog mene, ali oni iz Velike Britanije su mi rekli da će me tabloidi uništiti te da se ne upuštam u to. Teško je. Nije me mnogo ljudi pitalo kako sam. Nisam baš dobro. Teško je biti u fokusu javnosti i biti mlada majka, žena", rekla je tada sa suzom u oku 38-godišnja Megan Markl.

Tročlana porodica početkom godine svoj novi život potražila u Kanadi, u blizini Vankuvera. Hari i Megan napustili su sve kraljevske dužnosti i odlučili da budu finansijski nezavisni i graditi sopstveni put izvan britanske monarhije.

"Stalno govorim da nije dovoljno preživljavati, treba živeti i blistati", rekla je u svom dokumentarcu Megan, a onda su našli rešenje kako bi njena budućnost bila manje stresna.

Kako govore njeni prijatelji za američke tabloide, Megan je tokom života u kraljevstvu patila od depresije, napada panike i bila je pod neverovatnim stresom pa, navodno, noćima nije spavala od brige kako će izgledati njena budućnost ukoliko se ne promeni nešto.

"Otkako je u Kanadi, vidljivo je da Megan blista i da je pod mnogo manjim stresom. Ona i Hari naprosto uživaju u Kanadi, sviđa im se život ovde. Sve je puno mirnije, prirodnije za odgajanje deteta i oni se kao supružnici mogu posvetiti jedan drugome u potpunosti", rekao je za People izvor blizak Megan Markl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs