Slovenka ostala u šoku

Megan Markl stala na žulj i Melaniji Tramp: Evo šta je razbesnelo prvu damu Amerike!

Melanija je posebno ljuta zato što joj se ovo desilo drugi put

Šuška se
Autor:
Megan Markl stala na žulj i Melaniji Tramp: Evo šta je razbesnelo prvu damu Amerike!
Foto: Profimedia

Iako su brojnie poznate ličnosti u selidbi Megan Markl i princa Harija videli priliku za stvaranje veza s kraljevskom porodicom, njihov dolazak ipak se nije baš svima svideo. Naime, kako piše New York Post, supruga uskoro bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, besna je na suprugu princa Harija jer ju je Megan navodno zasenila.

Magazin Tatler UK uspeo je da se izbori za ekskluzivni intervju s Melanijom Tramp u vezi s predsedničkom kampanjom njenog supruga, međutim, 50-godišnjakinja je ostala izrazito razočarana i besna kada je shvatila kako u istom magazinu nije dobila i naslovnu stranu. Umesto nje, na glavnoj strani je osvanula 39-godišnja Megan, koja je tada otkrila kako je u izgubila drugo dete.

Kako je opisao izvor za pomenuti medij, ovaj čin užasno je razbesneo Slovenku, naročito jer nije prvi put kako joj se ovako nešto dogodilo.

U 2018. godini Melanija je ostala šokirana kada nije bila na naslovnici izdanja magazina Vog. Tada joj je "svetlo reflektora" uzela pevačica Bijonse, a njen suprug Donald je komentarisao tada kako je razlog tome činjenica da 50-godišnjakinja nije otkrila nikakve sočne detalje o njemu i njihovom braku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs