Hrabra i uspešna

Poljubac sa Nikol Kidman, seksi scene sa 35 godina starijim kolegom: Zašto ceo svet priča o mladoj Italijanki (25)!

Dobru odluku da prihvati malu, ali upečatljivu ulogu ubijene ljubavnice Matilda bi mogla dobro da unovči

Vip priča
Autor:
Poljubac sa Nikol Kidman, seksi scene sa 35 godina starijim kolegom: Zašto ceo svet priča o mladoj Italijanki (25)!
Foto: Profimedia

Nova serija Slom postigla je neverovatan uspeh, a gledaoci su jedva dočekali prikazivanje šeste epizode kako bi otkrili ko je zaista ubio Elenu.

Priliku da "utelovi" atraktivnu mladu majku dobila je Matilda de Anđelis, 25-godišnja Italijanka koja je stala rame uz rame s najvećim glumačkim imenima današnjice i pokazala da Holivud na nju može i te kako da računa.

Dobru odluku da prihvati malu, ali upečatljivu ulogu ubijene ljubavnice Matilda bi mogla dobro da unovči. Trenutno ceo svet priča o njenom filmskom poljupcu s Nikol Kidman, a sve to verovatno bi na kraju moglo da joj donese nove i primamljive uloge.

Matilda je pokazala da je za dobru ulogu spremna na apsolutno sve - skinula se gola, odglumila scenu seksa sa 60-godišnjim Hju Grantom, ali i poljubila 53-godišnju Nikol tokom scene u liftu.

Još jedna tragična priča u porodici milijardera: Njegov unuk je pronađen mrtav u luksuznom hotelu!

Kadar iz serije Slom, Matilda i Nikol Kidman
Kadar iz serije Slom, Matilda i Nikol Kidmanfoto: Profimedia

Uloga u Slomu za nju ne samo da je bila prvi angažman za američku televiziju, već i njena prva gluma na engleskom, prvi put u Njujork, u kojem je serija snimana, kao i prvi filmski poljubac i to s ni manje ni više nego s čuvenom oskarovkom.

"Kada sam pročitala scenu, bila sam uverena da nema šanse da dobijem ulogu jer je bila reč o velikoj sceni, a ja sam je odradila na svoj način. Rekla sam sama sebi da ću probati i dati sve od sebe, stoga kad su mi rekli da sam ulogu i dobila, nisam mogla da verujem", otkrila je i dodala kako je to proslavila tako što se napila i celu noć provela plešući s prijateljima.

Kako bi se što bolje pripremila, upisala je privatne časove engleskog jezika, a potom je otputovala u Njujork da bi se upoznala s Kidman i Grantom.

"Bila je to moja prva poseta Njujorku i bila sam jako uzbuđena. Bilo je neverovatno hodati tim gradom i jednostavno se izgubiti."

Što se tiče poljupca sa ženom i seksi scena, Matilda je istakla da sa tim nema nikakvih problema.

Zbog ljubavi je promenila život iz korena, napustila Srbiju i odustala od glume: Životna priča Vesne Trivalić! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bilo da se radi o mojim očima, ustima, grudima ili vagini, moje telo je samo još jedan alat kojim se izražavam. To sam ja. Sve dok je cilj ispunjen, golotinja može da bude snažan način da se izraziš i uveriš nekoga u nešto", kaže mlada glumica.

Zahvaljujući toj ulozi već je dobila priliku da krasi naslovnicu italijanske Grazie, dala je intervjue za W i Interview, a dobila je i priliku da snimi mini seriju o Leonardu da Vinčiju.

Inače, njen san od detinjstva bio je da postane pevačica, pa je rado delila svoje muzičke snimke na društvenim mrežama, ali život joj je ispisao drugačiji scenario pre pet godina, kada je odabrana na otvorenom kastingu u Rimu za svoj prvi glumački angažman. Na nagovor prijatelja otputovala je iz Bolonje u Rim na audiciju na kojoj se tražila devojka specifičnog izgleda, koja nije profesionalna glumica i ima naglasak iz tačno određene italijanske regije. Malo je reći da je Matilda imala baš sve to i dobila je ulogu bez puno muke.

Pojavljivala se u nekim italijanskim filmovima i televizijskim projektima, ali ništa se ne može uporediti s ovim svetskim uspjehom. Nakon što ju je njen agent obavestio o novoj HBO-ovoj seriji, za audiciju se sama snimala u Bolonji i potom poslala video i sa njim pobedila konkurenciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs