ukleta familija

Još jedna tragična priča u porodici milijardera: Njegov unuk je pronađen mrtav u luksuznom hotelu!

Džon Pol Geti, unuk i naslednik naftnog tajkuna J. Pola Getija, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u San Antoniju u Teksasu, a policijski izveštaj otkrio je neobične detalje.

Vip priča
Autor:
Još jedna tragična priča u porodici milijardera: Njegov unuk je pronađen mrtav u luksuznom hotelu!
Foto: Profimedia

Džon Gilbert Geti, unuk pokojnog naftnog tajkuna Džona Pola Getija i jedan od naslednika njegovog bogatstva koje je procenjeno na oko 5 milijardi dolara, pronađen je mrtav luksuznoj hotelskoj sobi hotela Eme u teksaškom gradu San Antonio.

Policijski izveštaj otkrio je da je sedeo prekrštenih nogu, a oči i usta bili su mu širom otvoreni, saznaje Dejli Mejl.

Telo je 20. novenmbra otkrio zaposleni hotela koji je ušao u njegovu sobu jer se Geti nije na vreme odjavio iz hotela, a drugačije nisu uspeli da ga kontaktiraju. Pronašao ga je na krevetu.

"Geti je pronađen zavaljen na jastucima i prekrštenih nogu pred svojim laptopom. U levoj ruci držao je dioptrijske naočare, oči i usta bili su mu otvoreni", piše u policijskom izveštaju.

Nagađa se da je pre smrti meditirao ili vežbao jogu, ali moguće je i da je slučajno sedeo u toj pozi.

Iz policije su potvrdili i da nisu pronašli znakove zločina i da je sve izgledalo uredno i čisto.

Izveštaj je otkrio i da je Geti u hotelu u kojem je preminuo boravio gotovo tri nedelje, a iako je bukirao sobu od 1. novembra, kasnije se saznalo da ga je njegov lični asistent doveo u hotel tek 6. novembra.

Asistent je policiji otkrio da je Geti odseo u hotelu jer je bio u procesu selidbe iz Kalifornije u San Antonio i da mu je poslednju poruku poslao dan pre svoje smrti oko 17 sati.

Uzrok Getijeve smrti još nije poznat i potrebno je sačekati rezultate obdukcije, ali ne sumnja se na nasilnu smrt, prenosi Dejli Mejl.

Porodica Geti potvrdila je vest o Džonovoj smrti prošle nedelje.

"Gordon Geti teška srca objavljuje smrt svog sina Džona Gilberta Getija. Džon iza sebe ostavlja svoju ćerku Ajvi Geti koju je neizmerno voleo i svoju braću Pitera i Bilija. Džon je bio talentovani muzičar koji je voleo rok muziku. Jako će nam nedostajati", izjavio je PR porodice Geti prošle nedelje.

Njegova ćerka se od oca se oprostila i na Instagramu.

Gordonu Getiju ovo nije prvi sin kojeg je izgubio, a pre dva meseca ostao je i bez supruge En, koja preminula od srčanog udara. Džonov brat Endrju umro je od krvarenja uzrokovanog unosom velike količine metamfetamina u telu 2015. godine.

Javnosti je poznata je i tragična priča Džonovog rođaka Džona Pola Getija III., kojeg je 1973. godine otela italijanska mafija, kada mu je bilo samo 16 godina. Njegov deda milijarder na početku je otimačima odbio da plati otkupninu od 2,2 miliona dolara, a pristao je na to tek kada su mu poslali deo uha njegovog unuka. Pola je mafija nakon toga oslobodila, a preminuo je od srčanog udara s 54 godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs