RAZOTKRIVANJE

Oglasio se batler princeze Dajane: Da, "Kruna" verno prikazuje Čarlsa - bio je hladan, bezosećajan i surov prema Dajani!

Pol Burel, dugogodišnji batler Lejdi Dajane, istupio je javno i otkrio kako je zaista izgledao princezin brak.

Celebrities
Autor:
Oglasio se batler princeze Dajane: Da, "Kruna" verno prikazuje Čarlsa - bio je hladan, bezosećajan i surov prema Dajani!
Foto: Profimedia

Turbulencije u britanskoj kraljevskoj porodici ne jenjavaju od izlaska Netfliksove serije "Kruna" (The Crown). Pripadnicima plemstva nije se dopalo kako su njihove ličnosti predstavljene u seriji i već su nekoliko puta javno istupali tim povodom, dok je javnost prilično šokirana pojedinim detaljima i ponašanjem pripanika kraljevske porodice.

Tim povodom nedavno se oglasio i Sekretar za kulturu Ujedinjenog Kraljevstva koji je izjavio da je uputio zvanično pismo Netfliku sa zahtevom da istaknu da je serija fikcija i da nije bazirana na "biografskim činjenicama i stvarnim događajim".

Međutim, odmah potom oglasio se i dugogodišnji batler princeze Dajane, koji se nije baš složio sa "zvaničnom" verzijom priče o odnosima na britanskom dvoru.

On je u intervjuu koji je dao za San izjavio da "serija veoma realistično i blisko istini" prikazuje odnose princeze Dajane i njenog supruga Čarlsa.

Burel je princa okarakterisao kao "poprilično hladnog, nebrižnog i nezainteresovanog", kada su brak i osećanja njegove supruge bila u pitanju, prensi magazin InStyle.

"Taj odnose je bio jednostran, on nije mario za to kakao se Dajana oseća, bio je hladan i distanciran, a nju je to teralo sve dublje u očaj", dodao je Burel.

U seriji je princ Čarls prikazan kao veoma hladan i bez empatije, a Dajanin batler je ove tvrdnje i potkrepio.

"Bojim se da je upravo to što je prikazano, ono čemu sam ja svediočio iza zatvorenih vrata. Bio je oženjem jednom od najlepših i najharizmatičnijih žena na svetu, koja ga je volela, ali on za to nije mario - i to se jasno kao dan vidi upravo u seriji Kruna", izjavio je.

Burel je za Lejdi Di radio više od 10 godina i već se nekoliko puta u prošlosti oglašavao i isticao kako je život princeze iza zatvorenih vrata bio daleko drugačiji od onoga kako bi kraljevska porodica želela da prikaže javnosti.

"Čarl se jako loše nosio sa tim koliko je Dajana popularna u narodu, koliko su je voleli svi. Umesto da mu to imponuje, on je pokazivao sve veću rezignaciju prema njoj, a ona nije znala u čemu greši. Po meni, grešila je samo jer ga je volela", zaključio je Burel.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs