Previše popularna?

Ako previše poleti, kraljica će joj odseći krila: Megan Markl krenula opasnom stazom princeze Dajane!

Megan je kao granata bačena u taj arhaični sistem i polako puca, kaže kraljevski biograf

Vip priča
Autor:
Ako previše poleti, kraljica će joj odseći krila: Megan Markl krenula opasnom stazom princeze Dajane!
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl mogla bi uskoro "da ostane bez krila", kaže kraljevski biograf Ana Pasternak, koja je ujedno i autor autobiografije pokojne princeze Dajane.

Ona tvrdi da bi medijsko veličanje najnovije članice britanske kraljevske porodice uskoro moglo da bude potpuno "ugašeno", i to zato što je neki članovi porodice smatraju pretnjom, kao što je bio slučaj sa Dajanom.

Pasternak je Megan uporedila i sa Volis Simpson, čija je veza s kraljem Edvardom VIII uzrokovala ustavnu krizu i primorala ga da abdicira. Dodala je i da su zaposleni u Bakingemskoj palati već angažovali ljude kojji pomno prate svaki korak, gest, pokret Megan Markl i da je kraljica spremna da joj "odseče krila" ukoliko primeti da je "previsoko poletela".

Megan Markl u najkraćoj haljini u osmom mesecu trudnoće: Golih nogu proslavila novu titulu i Dan žena! (FOTO)

foto: AP / Matt Dunham

"Megan je kao granata bačena u taj arhaični sistem i polako puca. Na neki način mislim da je Megan oživela duh Volis Simpson i nadam se da će je ljudi videti kao ljubaznu, duhovitu, odanu i dostojanstvenu osobu koja je nepravedno postala žena koju svi žale", rekla je Pasternak i dodala:

"Ako Megan i Hari postanu previše popularni, strahujem da će se dogoditi isto kao i u slučaju princeze Dajane, koju su dvorjani smatrali pretnjom za opstanak kraljevske loze."

Ana Pasternak otkriva i da je lično posavetovala Megan da ne bude previše nametljiva, već da podržava kraljicu u svemu.

Prokletstvo Kejt Midlton: Zašto se modni dizajneri mole da vojvotkinja ne odabere njihovu garderobu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs