Glumica oduševljena pesmom

Muž Nikol Kidman pred svima izneo njenu intimu: Ona je manijak u krevetu!

Rima je "ispala" sasvim slučajno, stih je zabeležen i kasnije postao deo pesme

Celebrities
12:51h Autor:
Muž Nikol Kidman pred svima izneo njenu intimu: Ona je manijak u krevetu!
Foto: EPA / Mast Irham

Australijski muzičar i tekstopisac Kit Urban javno je pred svima svoju suprugu Nikol Kidman nazvao "manijakom u krevetu"!

Naime, on je nakon 13 godina braka odlučio da slavnoj glumici posveti pesmu koja nosi naziv Blizanac, što je znak kojem prema horoskopu pripada Nikol.

Zanimljivo je i kako su stihovi pesme nastali. Naime, kada je jedna saradnica pitala muzičara da opiše Nikol, on je rekao da je glumica manijak u krevetu, ali pametnica u glavi. Rima (maniac in bed, brainiac in head) je ispala sasvim slučajno, stih je zabeležen i kasnije postao deo pesme.

"Mojoj ženi se pesma baš dopala", priznao je Kit Urban u jednom intervjuu.

Salma Hajek iskreno i otvoreno o svom braku i majčinstvu: Umorna sam, neću lagati! (FOTO)

Mnoge žene su na društvenim mrežama komentarisale i pitale se da li je muzičar prešao granicu time što je otkrio njihovu intimu, ali Nikol to nimalo ne smeta.

Štaviše, ona nikada nije krila da voli da eksperimentiše u krevetu.

"U životu sam istraživala ​razne vrste ljubavi. Istraživala sam opsesiju, neobične seks-fetiše, ali i duhovni aspekt braka i monogamiju. Još uvek sam na tom putovanju", rekla je Nikol 2009. godine za magazin GQ.

Bila joj je najljući neprijatelj: Zašto se Kamila Parker ne odvaja od nakita princeze Dajane? (FOTO)

foto: EPA / Mike Nelson

Nikol Kidman i Kit Urban venčali su se 2006. godine. Imaju dve ćerke, Sandej Rouz (10) i Fejt Margaret (8). Glumica iz prvog braka sa kolegom Tomom Kruzom ima i ćerku Izabelu i sina Konora.

Iako ima četvoro dece, Nikol je javno priznala da joj je žao što nije upoznala Urbana dok je bila u dvadesetim, jer bi u tom slučaju do sada mogli da imaju desetoro dece.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs