Skandalima nema kraja

Trudnica sa kockastim stomakom: Megan Markl lažirala trudnoću?! (FOTO)

Oko vojvotkinje od Saseksa prašina se ne sleže

Celebrities
11:13h Autor:
Trudnica sa kockastim stomakom: Megan Markl lažirala trudnoću?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl odbrojava dane do porođaja, a otkako je objavljena vest da bivša glumica očekuje dete sa britanskim princem Harijem, strani mediji ne prestaju da iznose detalje njene prve trudnoće.

Ipak, poslednji naslovi otišli su u negativnu krajnost - sve više se raspravlja na temu navodnog lažiranja trudnoće.

Naime, društvenim mrežama se šire fotografije koje idu u prilog tvrdnji kako Megan zapravo nije trudna i da će prinovu u kraljevsku porodicu na svet doneti surogat majka.

Fotografija iz palate Megan Markl koja je dospela u javnost: Na ovo nismo navikli!

foto: Profimedia

Na fotografijama se može videti 37-godišnja Megan u čučećem položaju koji je, kako kažu, za trudnice jako komplikovan i sigurno se ne može obavljati s takvom lakoćom s kojom ona to radi.

foto: Profimedia

"Dvaput je čučnula, najpre da bi podigla psa. Pogledajte koliko je nagnuta napred. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete da viditi kako joj se stomak skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra", jedan je od komentara onih koji ne veruju u vojvotkinjinu trudnoću, dok drugi tvrde da Megan nije želela da se ugoji, pa se zbog toga odlučila na surogat majku.

"Ona je ranije izjavila da ne želi da se ugoji pa je zato čak i njen bivši suprug potpisao predbračni ugovor s klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je", objasnio je svoju tvrdnju jedan od korisnika Tvitera.

Takođe, neki su primetili i da joj je stomak na različitim pojavljivanjima različito postavljen, pa su to odmah pripisali lažnom trudničkom stomaku.

Ovako izgleda ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela: Glumac na odmoru sa trudnom suprugom i ćerkom iz prvog braka! (FOTO)

foto: EPA / Nigel Roddis

Dodatni haos izazvale su nove fotografije, na kojima Meganin stomak izgleda četvrtasto, što su na internetu odmah proglasili istrošenim veštačkim stomakom i da bi vojovotkinja trebalo da kupi novi, ukoliko želi da predstava bude savršena.

Najmoćnija žena u svetu mode ima jasan stav: Ana Vintur otkrila šta misli o Megan Markl!

foto: Profimedia

Šta vi mislite, da li je u pitanju lažiranje trudnoće? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs / Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs