Osoba od velikog poverenja

Upoznajte sestru Melanije Tramp: U dobru i zlu, prva dama se uvek mogla osloniti na Ines! (FOTO)

Ne želeći da se razdvoji od Ines, Melanija je odugovlačila preseljenje u Belu kuću

Vip priča
Autor:
Upoznajte sestru Melanije Tramp: U dobru i zlu, prva dama se uvek mogla osloniti na Ines! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prva dama, Melanija Tramp ima stariju sestru Ines Knaus, koja živi u Njujorku. Uprkos tome što je deo jedne od najuticajnijih porodica u Americi, Ines je uspela da ostane anonimna.

Iako su neverovatno bliske, Melanija i Ines se skoro nikada ne pojavljuju zajedno u javnosti. Ipak, dobro obavešteni izvori tvrde da je Ines najbolja prijateljica prve dame, kao i osoba od velikog poverenja.

Detinjstvo

Iako su živele u malom gradu, Melaniji i Ines nikad ništa nije nedostajalo i živele su veoma dobro.

Njihov otac, Viktor je bio prodavac u automobilskoj kompaniji, a Amalija je šila u fabrici dečje odeće.

U slobodno vreme Amalija bi šila odeću za svoje kćerke, a kada je Melanija naučila da skicira, ona bi sama dizajnirala odeću koju su joj mama i sestra šile.

"Melanija nikad nije nosila ništa iz prodavnice," rekla je jedna od njenih bivših prijateljica.

Kada su krenule u srednju školu, Melanija i Ines se sele u Ljubljanu, u stan koji im je kupio otac. Živeći u glavnom gradu Slovenije, sestre sanjaju da postanu modne dizajnerke.

Međutim, igrom sudbine, fotograf Sten Jerko moli Melaniju da mu pozira i uskoro ona postaje model. Dok su druge devojke iz sveta modelinga noći provode po klubovima, Melanija se posle snimanja obavezno vraćala u stan gde ju je čekala sestra.

S početka devedesetih godina, prošlog veka, Melanija odlučuje da se preseli u Milano, a Ines je prati.

Dok je Melanija sanjala o karijeri u modelingu, Ines je maštala da postane modni dizajner.

"Nikako nije mogla da se probije u svetu mode. Ines nikad nije bila poput drugih devojaka koje su glumile da su kraljice. Bila je veoma prizemna i ljubazna," rekao je izvor blizak njima.

Kada se Melanija, zbog posla, preselila u Njujork, Ines je pratila.

Iako nikad javno nije viđena pored Melanije i Donalda Trampa, Ines rado deli fotografije iz detinjstva, ali i sadašnje fotogrfije prve dame. Njen fejsbuk i instagram nalog su otvoreni i svi imaju uvid u njene objave.

Danas Ines živi u jednosobnom stanu u Park Aveniji, vrednom 2 miliona dolara, koji je u vlasništvu Trampove organizacije. Bavi se umetnošću.

"Ines je veoma posvećena sestra," rekla je Luisa Beciria, modna dizajnerka iz Milana, za Post o sestrama. Dodajući kao je Ines uvek bila uz Melaniju, pa čak i kada se Baron rodio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs