DŽIL BAJDEN

PRVA DAMA AMERIKE PRVI PUT OKITILA BELU KUĆU: 80 hiljada lampica,10 hiljada ukrasa,hiljade metara ukrasnih traka!(FOTO)

Svake godine običaj je da američka prva dama otkrije božićne dekoracije u Beloj kući, a doktorka Džil Bajden nastavila je tu lepu tradiciju otkrivši ovogodišnju temu pod nazivom 'Pokloni od srca'

Enterijer
Autor:
PRVA DAMA AMERIKE PRVI PUT OKITILA BELU KUĆU: 80 hiljada lampica,10 hiljada ukrasa,hiljade metara ukrasnih traka!(FOTO)
Džil Bajden, Foto: Profimedia

Američka prva dama svojim odabirom božićnih dekoracija u Beloj kući želela je je da oda počast svim onima koji su ustrajali u teškoj godini koju je donela globalna pandemija.

'Dok slavimo naše prve praznike u Beloj kući, inspirisali smo se Amerikancima koje smo sreli širom zemlje, uvek iznova nas podsećajući koliko su naše razlike dragocene, a sličnosti beskrajne. Stvari koje smatramo svetima ujedinjuju nas i nadilaze udaljenost, vreme, pa čak i ograničenja usled pandemije: Vera, porodica i prijateljstvo, ljubav prema umetnosti, učenju i prirodi, zahvalnost, jedinstvo i mir. To su pokloni koji spajaju naše živote. To su pokjloni iz srca', izjavio je američki predsednički par u službenom saopštenju za javnost.

AKO OVAKO OKITITE JELKU, IMAĆETE PRAZNIKE KAO IZ BAJKE: Ideje za novogodišnju dekoraciju koje obaraju s nogu!(FOTO)

Džil Bajden
foto: Profimedia

Prazničnu temu koju su Bajdenovi predstavili javnosti pojavili su se u skoro svakom kutku Bele kuće. U Državnoj trpezariji božićne čarape vise iznad kamina za svakog od njihovih unuka, dok su dve velike jelke ukrašene fotografijama bivših prvih porodica Amerike fotografisanih u Beloj kući tokom božićnih praznika.

'Prva dama provela je nekoliko vikenda u svojoj kući u Delaveru pregledavajući foto albume i birajući svoje favorite', javnosti je otkrila direktorka komunikacija Istočnog krila, Elizabet Aleksander.

NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA KAO IZ BAJKE: 8 ideja kako da okitite najlepšu jelku ove godine!(foto)

Džil Bajden
foto: Profimedia

Glavna jelka u Beloj kući i ove godine tradicionalno se nalazi unutar Plave sobe koja predstavlja 'Poklon mira i jedinstva'. Jelka je ukrašena golubicama mira koje u kljunu nose transparente s utisnutim imenima svake američke savezne države i teritorija. Kako bi ovo drvo impozantne veličine stalo u Plavu sobu, kultni luster privremeno je uklonjen.

NAJPOPULARNIJA INFLUENSERKA NA SVETU POKAZALA SVOJU NOVOGODIŠNJU JELKU: O ovakvoj čaroliji svi maštamo! (VIDEO

Džil Bajden
foto: Profimedia

Kako je otkriveno javnosti, američka prva dama ovogodišnju prazničnu temu u Beloj kući počela je da planira još letos, a za njeno realizovanje bilo joj je potrebno 100 volontera, 25 venaca, 41 jelka, 300 sveća, gotovo 200 metara ukrasnih vrpci, 10 hiljada dekoracija i gotovo 80 hiljada prazničnih lampica kako bi zamišljena tema 'Pokloni od srca' oživela.

ŽENA KOJA STOJI IZA UREĐENJA KUĆA HOLIVUDSKIH LEGENDI OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Ovakav enterijer nikad niste videli!

Džil Bajden
foto: Profimedia

Nakon što su fotografije uređene Bele kuće u režiji Džil Bajden ugledale svetlo dana, javnosti na društvenim mrežama nije dugo trebalo da njeno praznično uređenje krenu da uporođeuju sa onim njene prethodnice, Slovenke Melanije Tramp.

10 PRAVILA UREĐENJA KUĆE DŽOANE GEJNS: Organizujte svoj život sa STILOM! (FOTO)

Džil Bajden
foto: Profimedia

Godine 2018. Melanija je Istočno krilo Bele kuće za prazničnu sezonu odlučila da ukrasi šumom crvenih jelki, a zahvaljujući njima njeno praznično uređenje tada je, između ostalog, upoređeno sa distopijskim prizorima iz serije 'Sluškinjina priča'.

Džil Bajden
foto: Profimedia

Kako vam se dopada dekoracija Bele kuće?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs