BAJKA U VAŠEM DOMU!

AKO OVAKO OKITITE JELKU, IMAĆETE PRAZNIKE KAO IZ BAJKE: Ideje za novogodišnju dekoraciju koje obaraju s nogu!(FOTO)

Decembar je pred vratima, a to znači da nam se bliži magična sezona praznika!

Enterijer
Autor:
AKO OVAKO OKITITE JELKU, IMAĆETE PRAZNIKE KAO IZ BAJKE: Ideje za novogodišnju dekoraciju koje obaraju s nogu!(FOTO)
Foto: Shutterstock

Kraj godine je blizu, sutra ćemo zagaziti u poslednji mesec ove 2021-decembar.

Decembar je sinonim za praznike, mesec kada se sve nekako užurba na lep način. To je mesec kada razmišljamo o praznicima, vremenu koje ćemo provesti sa najdražima, novogodišnjim poklonima, putovanjima, ali i dekoraciji novogodišnje jelke!

Nova godina nije Nova godina bez jelke, složićete se?! Ona je centralni ukras svake kuće u vreme novogodišnjih i božićnih praznika, a pravo vreme da počnete da razmišljate o dekoraciju koju želite ove godine je - upravo sada!

Ukoliko ove godine želite nešto da promenite i unesete neke novine u svoju novogodišnju dekoraciju, mi imamo predlog za vas.

Naime, potpuno su nas opčinile jelke dekorisane u boho stilu! Ali, baš opčinile!

Boho dekoracija podrazumeva svedene i neutralne tonove (belu boju, nežne zemljane tonove, pastelne tonove, bledo zlatnu...), prirodne materijale, kao što su drvo, pamučne trake, kanap, papir ... i retro ukrase. Sve to u kombinaciji, uz poneki upečatljiv detalj daje rezultat u vidu jelke od koje zasataje dah!

Kada svemu tome dadate diskretno osvetljenje, tj lampice u žućkastoj ili beloj boli, dobijate pravu pravcatu magiju u svom domu.

Stoga, ukoliko ste ljubitelj minimlizma, a u isto vreme volite raskošan doživljaj praznika - boho jelke su kao stvorene za vas!

Pogledajte našu galeriju, u kojoj vam donosimo ideje kako da dekorišete savršenu boho jelku i napravite čistu magiju u svom domu:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs