keli vrestler

ŽENA KOJA STOJI IZA UREĐENJA KUĆA HOLIVUDSKIH LEGENDI OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Ovakav enterijer nikad niste videli!

Keli Vrestler je bez diskusije jedna od najpoznatijih žena koje se bave uređenjem enterijera danas.

Enterijer
Autor:
ŽENA KOJA STOJI IZA UREĐENJA KUĆA HOLIVUDSKIH LEGENDI OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Ovakav enterijer nikad niste videli!
Instagram / kellywearstler, Foto: Instagram / kellywearstler

Ako ste nekad naišli nekada na njene radove skrolujući Instagramom, sigurni smo da ste zastali makar na nekoliko sekundi. Prostori koje je ona dizajnirala gotovo uvek završe u najpopularnijim magazinima za uređenje stanova i kuća, a njena estetika je laka za prepoznati.

Ona je genije koja stoji iza najlepše dizajniranih kuća u Holivudu u kojima žive zvezde sa A liste kao što su Kameron Dijaz, Gven Stefani ali i najluksuzniji hoteli raštrkani po celom svetu.

Keli Vrestler je skoro kupila imanje i kuću na Malubuu u Kaliforniji. Tražila je prostor koji će odisati mirom, a ideja je bila da bude uređen tako da može u njemu da se igra sa vintidž dizajnerskim komadima koje obožava.

Kuća se nalazi na samoj obali, pa je bilo i logično da u njoj preovladavaju zemljanje boje ali minimalizam sa dozom ekscentričnosti. Uspela je da takav stil učini i udobnim za svakodnevni život. Što je, složićete se, veliki uspeh.

Pogledajte video u kojem sama Keli Vrestler vodi i objašnjava kako je korak po korak uredila svoje novo mesto za život i podelite sa nama u komentarima svoje utiske.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs