ASTROLOGIJA

NAUČITE DA BUDETE SAMI SA SOBOM, SLUŠAJTE DRUGE: Šta treba da uradite do kraja 2021. prema vašem horoskopskom znaku?

Pitate se koju lekciju još treba da savladate i usvojite na kraju ove godine da bi vam ulazak u 2022. bio što lakši i inspirativniji? Šta je to što treba da uradite u narednom periodu, u pravcu ličnog zadovoljstva s obzirom na znak u kome ste rođeni? Ostanite sa nama u nastavku i otkrijte šta vam poručuju zvezde!

Zanimljivosti
13:32h Autor:
NAUČITE DA BUDETE SAMI SA SOBOM, SLUŠAJTE DRUGE: Šta treba da uradite do kraja 2021. prema vašem horoskopskom znaku?
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi bi do kraja godine trebalo da usvoje toleranciju koja im često nedostaje. Počnite da se ponašate smirenije, promišljenije i sabranije kako biste u 2022. ušli bez nemirne energije i svoje urođene unutrašnje napetosti, koja je često kriva što nešto niste doveli do kraja.

Bik

Za lakši i rasterećeniji rad u narednoj godini, važno je da se oslobodite osećaja da uvek morate da imate materijalnu sigurnost i sve drugo pod kontrolom. Pokušajte da savladate veštinu spontanog delovanja, a zatim je primenite na sve druge životne oblasti u kojima osećate grč i nesigurnost.

Blizanci

Do kraja ove godine bilo bi dobro da naučite da budete sami sa sobom. Tačno je da volite prijateljske odnose, ali je za vaš lični napredak veoma važno i da znate da budete srećni i zadovoljni kada ste potpuno sami. Postavite sebi važna pitanja i u tišini odgovorite na njih.

Rak

Za vas je veoma važno da uzmete u obzir sopstvena iskustva i dešavanja u oblasti emocija. Sada je pravo vreme da izađete iz svog „oklopa” i jasno izrazite svoje želje u vezi. Pokušajte da se ne samosažaljevate i glasno recite šta je ono što želite.

Lav

U godini koja ističe, naučite da slušate druge, a ne samo da razmišljate o sebi i svojim željama. Budite bolji sagovornik, jer ćete tako zaslužiti veće poštovanje drugih ljudi. Važno je da napravite korak unazad i da pokušate jednom da delujete iz drugog plana, odnosno da niste uvek ti koji su u centru pažnje.

Devica

Kraj godine za vas treba da bude posvećen opuštanju i prijatnijim aktivnostima koje razgaljuju dušu. Naučite na trenutak da se odvojite od analize, planiranja i svih obaveza koje oblikuju vaš svakodnevni život. Odvojite više vremena za one koji vas uvek inspirišu optimizmom.

Vaga

Naučite da savetujete samo kada vas neko pita za savet. Prestanite da se previše bavite potrebama voljenih, ne razmišljajte šta bi bilo dobro za njih. Kada biste sve ovo vreme i energiju utrošili na dubinski uvid u sebe, mogli biste u 2022. ući manje opterećeni i, naravno, stabilniji.

Škorpija

Vi u poslednjem delu godine treba da radite na suzbijanju sumnje i ljubomore. Počnite da verujete onima sa kojima ste duboko povezani i nemojte samo razmišljati o tome ko i kako može da vas prevari i izneveri. Poverenje u partnera je oblast koja, ako je savladate, može poboljšati vaš ulazak u 2022. kao i kvalitet vašeg emotivnog života.

Strelac

Vaša lekcija za godinu koja ističe jeste da nikako nije dobro slepo verovati svemu što čujete. Počnite da koristite svoj zdrav razum, koji će vam reći istinu i doneti vam olakšanje.

Jarac

Tačno je da ste uporni i motivisani, ali u poslednjem delu godine apsolutno je neophodno da odvojite vreme za dom i porodicu. Naučite da planirate svoj posao i obaveze tako da vam u rasporedu ostane dovoljno vremena za opuštanje u krugu porodice. Ova energija će vas u velikoj meri oplemeniti.

Vodolija

Pošto nas život uči, pokušajte da na kraju ove godine sagledate sve dobre i loše stvari i događaje iz prethodnih 12 meseci, a zatim pokušajte da izvučete lekciju iz njih i suočite se sa sobom u pravcu priznavanja prošlih grešaka i odluke da ih više ne ponavljate.

Riba

Iako imate osećaj da morate stalno da pomažete nekome, poslednji deo godine je vreme kada bi bilo pametno da pomognete sami sebi. Takođe, možete naučiti kako da tražite pomoć, što je za vas velika nepoznanica. Kada svoj fokus prebacite na sebe, mnoge stvari će vam postati jasnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs