da li ste među njima?

SVOJE POTREBE UVEK STAVLJAJU NA DRUGO MESTO: Pripadnici ovih horoskopskih znakova su najbolji ljubavnici!

Neki ljudi baš imaju sreće u seksualnom životu. I dok neki i nisu najvičniji na ovom području, postoje i oni kojima to baš ide od ruke. Prema horoskopu, dobri ljubavnici najčešće se rađaju u ovim znakovima, prenosi N1.

Ljubav
19:52h Autor:
SVOJE POTREBE UVEK STAVLJAJU NA DRUGO MESTO: Pripadnici ovih horoskopskih znakova su najbolji ljubavnici!
Foto: Shutterstock

Vaga

Vage vole najintenzivnije od svih znakova. Oni znaju kako da se njihovi partneri i partnerke osećaju posebno i uvek će iskoristiti priliku da ih iznenade. Njihova najveća prednost je ta što poštuju, cene, ohrabruju i motivišu svoje partnere. Oni se trude da u svakoj situaciji pokažu ljubav svom partneru ili partnerki.

Lav

Lavovi možda jesu glasni, ali su i nežni i puni ljubavi. Oni svoje partnere vole svim srcem i ništa ne može promeniti njihova osećanja. Žele da učine sve moguće za svoje partnere, pa čak i ako to znači da će svoje potrebe staviti na drugo mesto.

Strelac

Strelac se takođe našao među najboljim ljubavnicima horoskopa. Oni svojim gestovima i slatkim rečima mogu pridobiti svakoga. Jednom kada se zaljube, pobrinuće se da njihovi partneri dobiju sve što zaslužuju. Ponekad mogu da budu malo bezobrazni ako su uzrujani, ali osim toga poseduju sve karakteristike koje bi trebalo da ima savršeni ljubavnik.

Vodolija

Vodolija je ponekad introvertna i svoju ljubav pokazuje drugačije od svih drugih i upravo zbog toga ih smatraju najboljim ljubavnicima. Oni će sve učiniti za svoje partnere i to tako da njihovi partneri to uopšte ne znaju. Ako ste s vodolijom u vezi znajte da ste pronašli pravi dragulj, piše Pinkvilla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs