obavezno pročitajte

ZAVIRE U PRIVATNOST, NIJE PRAVI OSLONOC: Ovo su horoskopski znaci s najviše osobina lošeg partnera!

Pazite na znakove koji vam mogu ukazati na to da vaš muškarac nije baš najbolji partner, iako je u vašim očima idealan.

Zanimljivosti
Autor:
ZAVIRE U PRIVATNOST, NIJE PRAVI OSLONOC: Ovo su horoskopski znaci s najviše osobina lošeg partnera!
Foto: Shutterstock

Ispravno je prihvatiti njegove loše osobine, ali negde postoji granica, koja može dovesti do nezadovoljstva. U kojim se znakovima rađaju muškarci koji više od drugih imaju naglašene crte lošeg partnera? Ovo ne znači da među njima nema srčanih i ljubaznih muškaraca, ali je došao trenutak da se malo razonodimo, te odmah krećemo.

1. Vaga – preterano kritikuje

Od manjih nesuglasica oko sitnica do kritikovanja za svaku pogrešnu stvar koja se dogodila u vašoj vezi, to su karakteristike muškarca vage u negativnoj slici. Veza napreduje samo ako dopuštaju jedno drugome greške i zajedno rado na tome da ublaže. Ovaj muškarac često zaboravlja da i on ima mana i očekuje da partnerka zna šta želi. Stalne primedbe samo povećavaju napetost u vezi i dovode vas u loše raspoloženje. Nije zadovoljan kako je odevena, smeta mu njeno ponašanje, ukratko, uvek nađe nešto što mu se ne sviđa.

2. Strelac – ne pokazuje osećanja

Komunikacija je najbolji način za održavanje zdravog odnosa ili za poboljšanje odnosa koji je na prekretnici. Iako je muški strelac u principu vrlo elokventan, svoje emocije u vezi često potiskuje, i o njima ne želi pričati. Možda ni ne shvata da ovakvo ćutanje i nereagovanje doprinosi toksičnom odnosu koji u nekom trenutku može čak i eksplodirati.

3. Blizanci – zadire u privatnost

Poverenje i odanost dva su temelja svake zdrave ljubavne veze. Ako vam ne veruje, uprkos tome što nema razloga i stalno zadire u lični prostor, to vam zaista nije nimalo prijatno. Ovo njegovo toksično ponašanje može čak učiniti da se osećate ogorčeno i frustrirano. Kontrola voljene osobe vrlo je opterećujuća i ostavlja posledice po oboje.

4. Devica – svađu doživljava kao raskid

Predlaže li uvek da raskinete kad naiđete na tačku neslaganja ili ste usred žestoke svađe? Ako je tako, onda vašem partneru nedostaju kvaliteti dobrog partnera. Biti u vezi znači imati strpljenje i veliku izdržljivost. Ako vaša muška devica nema ova dva atributa, to znači da vas očekuje dug proces usklađivanja.

5. Vodolija – nije pravi oslonac

Dobar partner uvek ohrabruje svoju lepšu polovinu i ne libi se da to i pokaže. Međutim, ako je vaš partner taj koji vas ne zna pohvaliti i motivisati, biće vam vrlo teško da pronađete ravnotežu i rastete zajedno. Muškarac koji brine samo za svoje zadovoljstvo i ne zna da priskoči u pomoć na pravi način, nije pravi partner i treba ga izbegavati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs