ASTROLOGIJA OTKRIVA

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAJU NEPOGREŠIVU INTUICIJU: Čitaju sve oko sebe kao otvorenu knjigu!

Nije ih lako prevariti

Zanimljivosti
Autor:
OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAJU NEPOGREŠIVU INTUICIJU: Čitaju sve oko sebe kao otvorenu knjigu!
Foto: Shutterstock

Ova tri horoskopska znaka imaju razvijeniju intuiciju od svih ostalih. U stanju su da svakog sagovornika pročitaju za 3 sekinde, Njima ništa ne promiče, a ako pokušate da ih prevarite, napravili ste veliku grešku.

Ovi znakovi imaju najrazvijenije 6 čulo:

Ribe vole da isplaniraju svaki događaj do detalja i na taj način prizovu neke situacije u svoj život. Oni znaju da osete kad je pravo vreme da krenu u akciju i kada je pravo vreme da daju sve od sebe kako bi došli do cilja.

Njihov moto je "Osećam- znači da postojim". Rođeni u znaku Riba se uglavnom rukovode svojim unutrašnjim osećajem i retko kad greše.

Kad sve počne da se raspada: 10 budističkih citata koji daju snagu da prebrodimo teškoće zbog epidemije!

foto: Shuterstock

Sposobnost Škorpija da čitaju druge ljude je neverovatna. Oni oštro osećaju i duboko doživljavaju sve što se događa oko njih, pa ih je teško nadmudriti.

Predstavnici ovog znaka suptilno opažaju vibracije koje šalju osobe oko njih. Sposobnost predviđanja budućnosti je njihov hobi, ali često oni sami namerno ignorišu te znakove i rizikuju. Više vole uzbuđenja i nepredvidive situacije, pa iz tog razloga često biraju da ignorišu intuiciju.

Strelac je takođe obdaren urođenim šestim čulom, jedino je pitanje da li je spreman da radi na sebi. Intuicija upozorava Strelca ne samo na opasnost, već i na mogućnosti koje oni mogu da iskoriste, ali često imaju poteškoće da protumače te signale.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs