DETALJNA ASTRO PROGNOZA

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU

Godišnja prognoza za posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

Zanimljivosti
12:56h Autor:
VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU
Foto: Shutterstock

Početak godine Vagana će doneti radost i sreću i to u svim aspektima života. Za sredinu godine vam savetujemo da se fokusirate na svoju porodicu i odnose sa familijom, budite u kontaktu sa najmilijima, što više i rešavajte probleme kako dolaze. U isto vreme, vredne Vage će zaraditi pozamašnu svotu novca pred kraj naredne godine.

Ova godina je za Vage i godina putovanja, pa probajte da isplanirate što više manjih izleta sa porodicom ili partnerom.

Ljubav

Ljubavni život Vaga se ove godine napokon dovodi u red. Parovi koji su tek počeli da se viđaju, učvrstiće svoju vezu već početkom januara, a oni koji su u vezi duže od nekoliko godina, odlučiće se ili za zajednički život ili brak. Izbegavajte besmislene razmirice i trudite se da razumete partnera.

Slobodne Vage očekuje već početkom godine upoznavanje sa novim partnerom.

Posao

Vage koje rade u korporacijama imaće odličnu godinu. Njihov trud i zalaganje napokon će uroditi plodom. Već u prvim mesecima sledeće godine mogu oćekivate unapređenje i povišicu plate.

Druga polovina godina će biti malo komplikovanija. Vage koje žele da promene posao ili karijeru, neka dobro razmisle o sledećem koraku, da ne bi došle u situaciju da ostanu bez primanja nekoliko meseci.

Novac

Vage će ove godine imati stabilnu finansijsku podršku. Druga polovina godine će biti malo izazovnija, pa se pripremite na vreme i uštedite neku količinu novca za taj period kako biste što bezbolnije prebrodili taj period. Pojedine Vage mogu da očekuju i priliv novca od nekoga iz porodice.

Porodica

2022. godine će porodicu učiniti još bližom. Veze sa porodicom i poznanicima će se znatno popraviti. Vage će ove godine želeti da poprave nešto u kući ili čak da renoviraju svoj dom. Pojedine Vage će razmatrati i kupovinu stana na kredit.

Zdravlje

Vage će u 2022. godini imati manjih zdravstvenih problema poput varenja ili infekcija koje neće dugo trajati. Takođe, postoji mogućnost povrede, pa bi bilo poželjno da se bavite sportom i tako preuzmete kontrolu svog tela i težine. Probajte aktivnosti koje smanjuju stres i koje su dobre za mentalno zdravlje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs