Detaljna astro prognoza

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU

Ova godina vam donosi i moć i autoritet

Zanimljivosti
Autor:
STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU
Foto: Shutterstock

Godina pred nama definitivno ide na ruku predstavnicima horoskopskog znaka Strelac, naročito kada je reč o finansijama!

Većč u januarz Mars prelazi u vaš znak, i podiže finansije na novi nivo. Od februara pa sve do juna, i te kako će se videti rezultati vašeg rada, a vi ćete uživati u plodovima koje će ti uspesi doneti... Ova godina će premašiti vaša očekivanja!

Ljubav

Godišnji horoskop za 2022. godinu ne predviđa značajne promene na polju ljubavi. Provodićete puno vremena sa vašom drugom polovinom. Emotivni život biće dobar, jer ova godina vam donosi i moć i autoritet, ali i romansu i harmonične porodične odnose. Savet za vas je da pre svake velike odluke dobro razmislite. Ako niste u braku, februar i mart su idealni za sklapanje braka.

Posao

Što se karijere tiče, ovo će biti prosečna godina. Izbegavajte velika ulaganja, nije vreme za to. Prihvatite pomoć starijih kolega, od njih možete puno da naučite. Stvari se popravljaju u aprilu, koji je odličan mesec za nova poslovna partnerstva ili pokretanje malog, ali isplativog biznisa.

Novac

Početak godine donosi nestabilnu finansijsku situaciju, ali Saturn u vašoj drugoj kući obećava boljitak već od februara. Nastavite da štedite i da pametno ulažete, i situacija će se sigurno popraviti. Otvorena je šansa za nasledstvo, verovatno nekog imanja. Novac ćete dosta trošiti na porodicu. Budite pažljivi sa bilo kakvim rizičnim ulaganjima.

Porodica

Vaša porodica se ove godine širi, bilo da je u pitanju prinova ili venčanje koje će spojiti dve porodice. Nova i neobična iskustva naučiće vas važne lekcije. Iznenađenja stižu od dece ili partnera, i to će pomoći da izađete iz monotonije u kojoj ste već neko vreme. Kada je reč o porodičnim odnosima, budite fleksibilni, ako želite da odnosi sa svima ostanu dobri.

Zdravlje

Zbgo aktivnog društvenog života i brojnih obaveza, ne stižete da se posvetite pravilnoj ishrani, što se može odraziti na zdravlje. Ne budite tako bezbrižni, već se posvetite i zdravlju. Moguća su oboljenja vezana za stomak.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs