Neverovatno

Miranda Ker: Obožavam Keti Peri, Orlando je našao nekog ko ga veseli! (VIDEO)

Supermodel Miranda Ker ima samo reči hvale za Orlanda Bluma i Keti Peri

Celebrities
Autor:
Miranda Ker: Obožavam Keti Peri, Orlando je našao nekog ko ga veseli! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Miranda Ker se pojavila u jednoj emisiji, te je voditelju rekla kako je oduševljena što je njen bivši suprug Orlando Blum srećan.

"Obožavak Keti i srećna sam što je Orlando pronašao nekoga ko ga veseli, jer na kraju dana, Flin ima srećnog oca i srećnu majku - a to je najvažnije," rekla je ona, misleći na svog devetogodišnjeg sina Flina, kojeg je dobila u braku sa Blumom.

"Toliko sam srećna što su se Orlando i Keti našli i toliko sam zahvalna što sam ja pronašla svog neverovatnog supruga i zbog toga što se svi zajedno poštujemo," nastavila je Miranda. "Kada dođu momenti u kojima zajedno moramo da rešavamo probleme, uvek nađemo kompromise i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu."

Miranda Ker je zaključila: "Mi uvek na kraju uradimo ono što je najbolje za Flina i mislim da je to najvažnije na kraju dana." Miranda i Orlando su bili u braku 3 godine pre nego su se razveli 2013. godine. Ker se tada preudala za Evana Spigela i dobila još dva sina. Blum je imao prilično burnu vezu sa Keti Peri, ali je par ove godine objavio rođenje devojčice Dejzi Dov Blum. Tada je Miranda Ker prokomentarisala njihovu objavu na Instagramu: "Tako sam srećna zbog vas, jedva čekam da je upoznam!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs